2020-05-14 108 瀏覽
想食西餐,又見呢度午餐幾多選擇,就入嚟試下啦!我哋叫咗兩個午餐,味道都唔錯。呢個係午餐送嘅是日餐湯,今次係番茄湯。口感好 creamy,唔似意大利菜湯嘅風味。但係都飲得都淡淡地嘅番茄味,都幾唔錯。呢個係菠蘿梳打,似有氣嘅菠蘿汁。呢個 Carbonara 味道好夠濃,加埋溫泉蛋味道更豐富。煙肉好香,同 creamy 嘅意粉其實都幾夾。食嘅時候加埋黑椒同芝士粉就完美喇!呢個辣味 pizza 因為有墨西哥辣椒,所以本身都幾辣,唔適合唔食得辣嘅朋友食。佢有兩款腸,兩款都好香脆,配合脆脆地嘅餅底真係好正。如果你鍾意食辣,又係個食肉獸,呢個 pizza 就非常適合你喇。整體嚟講,呢度可以再嚟,環境舒服,食物味道都好好。之前其實都食過呢度,如果鐘意食 pizza,又唔太鐘意以上嘅 pizza,不妨試下有香辣烤雞嘅 pizza!香辣烤雞味道好夠,加上好襯 pizza 脆脆嘅餅底,係我最鍾意嘅 pizza 配料。

蕃茄湯

菠蘿梳打

呢個係菠蘿梳打,似有氣嘅菠蘿汁。

溫泉蛋卡邦尼意粉 2.0

辣味 pizza