Arte by Padaria登陸藝術館K-11 Art Mall香港第1間的法式可頌夾心球可頌x瑪德蓮蛋糕x夾心藝術品我最愛的包包+蛋糕出奇地夾呀,特別又好食,難怪賣到要去補貨🤭🤭外皮鬆脆既酥皮包住軟腍腍又好香牛油味既瑪德蓮蛋糕,再配搭夾心餡,三重口感!6款口味,有咸有甜~ 好睇又好食,大人細路都岩鹹:蝦醬馬德蓮蛋糕配肉鬆/卡邦尼甜:伯爵茶芒果/ 朱古力榛子脆脆醬/抹茶紅豆/紅絲絨杏仁我諗買咩味既時候一個又一個話要買咩味搞到我勁驚好快又搶空,最後決定要一鹹一甜今次試左佢既卡邦尼同紅絲絨杏仁,兩個味都好香濃個人比較中意卡邦尼,我用焗爐加熱後酥皮好香脆,另外卡邦尼既咸香加瑪德蓮蛋糕既甜味出奇地融合一齊而紅絲絨杏仁既杏仁精油味比較濃,食落都比較甜,岩曬愛甜點既人士佢除左呢個藝術品牛角波波,仲有曲奇同創意慕斯撻,所有甜點都創意滿分,外表已加分💯我最印象深刻係乳豬蛋糕,已bookmark朋友生日買🤭🤭
香港第1間的法式可頌夾心球
可頌x瑪德蓮蛋糕x夾心藝術品

6款口味,有咸有甜~ 好睇又好食,大人細路都岩

鹹:蝦醬馬德蓮蛋糕配肉鬆/卡邦尼
甜:伯爵茶芒果/ 朱古力榛子脆脆醬/抹茶紅豆/紅絲絨杏仁

今次試左佢既卡邦尼同紅絲絨杏仁,兩個味都好香濃

我最印象深刻係乳豬蛋糕,已bookmark朋友生日買🤭🤭
  • 卡邦尼法式可頌夾心球