2021-03-14 289 瀏覽
終於試咗香港第一間自助式譚仔到店後沒人理,幾經辛苦終於拿到菜牌,又幾經辛苦之後找到人下單,點知下單中途店員跑開⋯⋯,又幾經辛苦終於有人理,唔理咁多下單先講、點知要重複講幾次,下單五種食物,記得分開五次第佢confirm咗先好講下一種你想order嘅嘢,如果你一次過講五樣,佢只記得第一樣,你千萬不要重複后面所有四樣,因為佢Confirm咗之後,佢會忘記曬後面三樣,千辛萬苦下單後,‘等了很久又冇餐具、唔該比杯水’之後店員回復我,自己黎、無言⋯⋯好、我自己黎,但一看,水旁邊有餐具,咁即係所有嘢自助式⋯⋯疫情期間叫客人自己黎,即是在譚仔病毒好容易交叉感染,任何人可以隨便觸碰餐具、水杯等等,無言,各位兄弟姊妹、各安天命了、如果你買了保險而package又包COVID-19而又想休息一段時間的話,不防過來碰下運氣吧⋯⋯AAD06
終於試咗香港第一間自助式譚仔
到店後沒人理,幾經辛苦終於拿到菜牌
,又幾經辛苦之後找到人下單
,點知下單中途店員跑開⋯⋯
,又幾經辛苦終於有人理

唔理咁多下單先講、點知
千辛萬苦下單後,‘
好、我自己黎,但一看,水旁邊有餐具,咁即係所有嘢自助式⋯⋯

,無言,各位兄弟姊妹、各安天命了
⋯⋯

AAD06