2021-02-26 173 瀏覽
星期六難得約到朋友一齊食個brunch,就咁揀咗呢間近香港大學站嘅Cafe!☕️ Cafe係以地址命名,有室內同埋室外位置,整體格調簡潔舒服!Keep住有人嚟排隊,如果weekend嚟嘅話就記住要預多啲時間喇😅Pumpkin  Chocolate  Quinoa  Pancake $128嚟之前見到呢個pancake係好多人推介嘅,其中最大嘅賣點就係佢係冇落任何蛋或者牛奶製作,所以啱哂素食人士🤩食落質地比平時嘅pancake厚實,但係朱古力醬就比較太漏,所以我哋兩個最後都食唔晒Roasted Organic Chicken $188呢個烤雞外皮香脆得嚟雞肉非常之嫩滑仲可以鎖住到肉汁!薯條反而非常之有驚喜,一上枱就好香蒜味,惹味十足😆

Roasted Organic Chicken $188
Roasted  Organic  Chicken