2020-03-08 174 瀏覽
本身想黎食西餐,點知入邊間左一半食日本野,即時轉左呔xD 呢度環境夠闊落,咁啱仲坐到卡位,真係勁舒服。✨夜晚有set dinner or 自選丼飯,包湯/沙律 同飲品,仲可以追加小食。✨厚燒鰻魚玉子燒($38): 追加平左一半,個蛋同鰻魚都好滑同熱辣辣,食落甜甜地好好味。佢仲有個好香既黑松露wasabi 蛋黃醬,不過我覺得就咁食已經係原汁原味最好食,呢個係我今餐至愛😍✨最鍾意火炙芝士三文魚壽司,三文魚肥美甘香食落充滿油香,仲好香芝士味。北寄貝都好鮮甜新鮮,牛油果加州卷,簡簡單單加上熟透既牛油果都幾香。✨自選丼飯: 賣相好吸引,蟹籽同埋三文魚籽份量都好多,夠咸鮮脆卜卜。油甘魚口感柔軟細滑有油香,牡丹蝦就鮮甜爽口,加埋我最愛ge 京蔥夠晒香。另外送既麵豉湯都幾好飲, 味道唔會太鹹。✨雞肉大阪燒($78): 個大阪燒超厚身,入邊既椰菜勁多,雞肉比例就較少。整體食落感覺唔食太漏,不過多兩個人share 會好d, 因為都幾大份,去到臨尾食實在太飽。✨水信玄餅($28): 睇圖已經好想食, 好鍾意水信玄餅果種晶瑩剔透,加上櫻花實在有種透心涼既感覺。 只係簡單伴上黑糖漿同抹茶粉已經好好味,食落好

厚燒鰻魚玉子燒

火炙芝士三文魚壽司

✨水信玄餅($28): 睇圖已經好想食, 好鍾意水信玄餅果種晶瑩剔透,加上櫻花實在有種透心涼既感覺。 只係簡單伴上黑糖漿同抹茶粉已經好好味,食落好Q 彈同清新。
水信玄餅
厚燒鰻魚玉子燒