2023-03-17 19 瀏覽
首次嘗試地中海菜,整體上感覺都唔錯,有少少西餐而異國風味感覺更重嘅菜式環境算唔錯,枱與枱之間都有少少距離,燈光唔算太暗服務員態度好好,會介紹今日有咩新鮮食材。墨魚汁意大利粉配大蝦:食材新鮮,大蝦都有好多隻,另外仲有兩種蘑菇同洋蔥,醬汁係好濃郁嘅cream味。份量好大,如果想食多啲其他嘢嘅,可以同朋友share。希臘餃子(羊奶芝士和菠菜):味道好特別,係從來冇食過嘅味道,餃子底下嘅醬汁有少少似奶油同香料混合而成。餃子裏面嘅芝士係可以拉絲,菠菜可以令到餃子平衡返,唔會太濃味青口配馬里涅拉舞醬汁:青口屬於厚肉,醬汁裏面有好多香料同蔬菜,係從來冇食過嘅味道,不過對我來講有少少太重口味,鍾意重口味嘅人可以選擇呢個菜式。檸檬梳打:呢度有各式各樣嘅酒,不過我唔識飲酒,好在都有唔同嘅soft drinks 或者咖啡選擇,好適合同朋友嚟飲嘢食嘢同傾偈
環境算唔錯,枱與枱之間都有少少距離,燈光唔算太暗
服務員態度好好,會介紹今日有咩新鮮食材。