2023-02-11 1134 瀏覽
跟妹妹即興去食下午茶🫖我哋一直想試呢間西瓜蛋糕🍉但佢個ᴘᴏʀᴛɪᴏɴ都大份 食完ʟᴜɴᴄʜ之後基本上食唔到個sᴇᴛ單點蛋糕又無咁抵! 去咗𝕋𝕙𝕖 𝕆𝕟𝕖的分店~3點幾ᴡᴀʟᴋ ɪɴ 不用等位人均最低消費$150 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · / 𝐀𝐟𝐭𝐞𝐫𝐧𝐨𝐨𝐧 𝐓𝐞𝐚 𝐒𝐞𝐭 $𝟑𝟐𝟖 / ✿ 𝚆𝚊𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚕𝚘𝚗 𝚂𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝙲𝚊𝚔𝚎 草莓西瓜蛋糕 ✿ 𝙼𝚊𝚗𝚐𝚘 & 𝙿𝚘𝚖𝚎𝚕𝚘 芒果柚子蛋糕 ✿ 𝙶𝚕𝚞𝚝𝚎𝚗-𝚏𝚛𝚎𝚎 𝙴𝚗𝚐𝚕𝚒𝚜𝚑 𝙼𝚞𝚏𝚏𝚒𝚗𝚜 𝚠/ 𝚑𝚘𝚖𝚎𝚖𝚊𝚍𝚎 𝚛𝚘𝚜𝚎 𝚜𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚓𝚊𝚖, 𝚖𝚊𝚗𝚐𝚘 & 𝚙𝚊𝚜𝚜𝚒𝚘𝚗 𝚏𝚛𝚞𝚒𝚝 𝚓𝚊𝚖, 𝚌𝚘𝚗𝚌𝚎𝚗𝚝𝚛𝚊𝚝𝚎𝚍 𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 無麩質英式鬆餅配自家製玫瑰草莓果醬、芒果&熱情果果醬 、濃縮忌廉 ✿ 𝙶𝚕𝚞𝚝𝚎𝚗-𝚏𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚠𝚒𝚌𝚑 無麩質三文治 ✿ 𝙴𝚊𝚛𝚕 𝙶𝚛𝚎𝚢 𝚃𝚎𝚊 伯爵茶 ✿ 𝚁𝚘𝚜𝚎 𝙶𝚛𝚎𝚎𝚗 𝚃𝚎𝚊 玫瑰綠茶 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · 未食ʟᴜɴᴄʜ去吃這個ᴛᴇᴀ 就好啱了 好多包ʟᴏʟ 兩款蛋糕都很好吃 配上熱茶🍵雖然幫不
跟妹妹即興去食下午茶🫖
我哋一直想試呢間西瓜
蛋糕🍉但佢個ᴘᴏʀᴛɪᴏɴ
都大份 食完ʟᴜɴᴄʜ之後
基本上食唔到個sᴇᴛ
單點蛋糕又無咁抵!

去咗𝕋𝕙𝕖 𝕆𝕟𝕖的分店
~3點幾ᴡᴀʟᴋ ɪɴ 不用等位