2023-11-04 437 瀏覽
今日點餐受氣,我說要牛腩餐,見到有雞扒餐問係咪新?職員說不是,我說改雞扒餐,另外我指住餐單說要海南雞豬手餐,職員無講野走了⋯⋯之後看收據落錯單,變了雞扒加牛腩餐,職員特登走來話她無落錯單,話系我指完圖無講野讓她誤會⋯⋯未試過咁嘅服務態度,俾錢嚟食嘢,落錯單講句道歉有咁難咩?唔講道歉都算啦,特登走過來解釋話佢冇問題,俾人感覺就係推卸責任,係客人有問題搞到佢落錯單咁嘅意思⋯⋯仲有今日食嗰個海南雞好老,都有一段時間冇黎食,之前比較好啲,而家退步咗,仲要遇上咁嘅服務員另外未食完啲食物,突然間有個職員問可唔可以收走,同佢講咗未食完唔可以,佢仲係想收咁嘅樣望住啲碟,真係好奇怪當時餐廳又唔係好多人,成日都咁急收碟,個感覺就好似趕你走

當時餐廳又唔係好多人,成日都咁急收碟,個感覺就好似趕你走
海南雞拼豬手飯