餐廳頭像ℓσgσ都係打哈欠😂超可愛環境舒適以木系簡約設計餐廳劃分2個用餐區域🍽️除左供應日式西餐,輕食及甜品外仲有提供寵物мєиυ🍥🐶🐱吸引好多主人帶住毛孩一齊用餐打卡📸另外店內仲有少量寵物用品出售好好食飯 (主食+任選4款配菜)主食海苔拌飯🍚大量海苔舖滿一碗白飯🍚,再撈勻飯食到濃濃的麻油及海苔的香味,容易下飯🥢配菜黑松露蟹肉薯仔餅🦀🥔表面舖滿一絲絲蟹肉,肉眼見到有加入黑松露但完全食唔出😯,薯仔壓扁成餅狀,食落口感比較厚實軟糯泡菜大蝦配菇菌🦐🍄有2隻爽口彈牙的蝦,仲有大量泡菜及菇菌,配白飯一流👍🏻鹵水雞翼 (3隻)🍗3隻鹵水雞翼味道合格,但我個人偏向鹵水再濃郁,而且雞翼炆得再軟腍好似骨肉分離會更好食😋是日水果乳酪杯🍨飲落有淡淡的香蕉朱古力味,但完全飲唔到乳酸的味道,質感同奶昔無分別,唔係我預期想像的乳酪杯比較失望🥺唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫🐔🧇呢道小食幾乎每張枱都有叫,雞蛋仔窩夫食落好酥脆,口感好似牛角酥十分邪惡😈,而炸雞約有6件炸得香脆,並淋上蜜糖芥末醬,配埋沙律菜食可減低油膩感冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)🧉用復古的茶杯裝住原個雪梨賣相精美,好貼心是燉雪梨已去皮及挖去梨芯,仲加入紅棗及桂
餐廳頭像ℓσgσ都係打哈欠😂超可愛
環境舒適以木系簡約設計
餐廳劃分2個用餐區域🍽️
除左供應日式西餐,輕食及甜品
仲有提供寵物мєиυ🍥🐶🐱

泡菜大蝦配菇菌🦐🍄
有2隻爽口彈牙的蝦,仲有大量泡菜及菇菌,配白飯一流👍🏻
泡菜大蝦配菇菌

鹵水雞翼 (3隻)🍗
鹵水雞翼 (3隻)

是日水果乳酪杯🍨
是日水果乳酪杯

唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫🐔🧇
唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫

冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)🧉
用復古的茶杯裝住原個雪梨賣相精美,好貼心是燉雪梨已去皮及挖去梨芯,仲加入紅棗及桂花,飲到淡淡的桂花香氣,唔似飲料反而好似食糖水一樣,食完覺得好滋潤清熱,好驚喜超中意食🥰
冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)
2024-03-09
唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫
冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)