2024-01-05 448 瀏覽
哈欠 @haa1him3 ..長沙灣 高樓底 可以帶寵物既cafe 有花牆 好闊落 仲有好多打卡位 一行7人無打卡😆 亦可以成班朋友一齊去 座位舒服👍🏻餐廳嘅擺盤好特別 好有儀式感 一上枱 已經有一種喜悅感🥰 仲要份量大 實夠飽😛.✨桂花糖脆雞翼 $68 甜甜的 炸得好香脆 隻隻都好飽滿的雞肉🌟新出 黯然銷魂飯 👍🏻 舊叉燒好大舊 太陽蛋煎到燶邊 好香口✨泡菜大蝦芝士奶油扁意粉 $78 泡菜芝士諗住好流 食落吾錯✨蒜香蕃茄大醬蜆肉扁意粉 $88 蜆肉好多 完全不吝嗇✨雲朵咖喱肉未飯 $98 👍🏻 好鍾意個雲朵 上枱好靚 食落去甜甜地 咖喱少少辣 同雲朶夾埋食 好好味✨脆薯餅大啡菇漢堡配薯條 $78 👍🏻 個大啡菇好保留到個鮮味 材料好健康 想食漢堡嘅健康選擇✨唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫 $68 👍🏻 賣相已贏左 朋友們好鐘意個雞蛋仔 雞蛋仔煙靭 配面頭嘅芥末醬 好新穎嘅味道..味道:😋😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5.💫 #哈欠 #長沙灣#寵物友善
哈欠 @haa1him3
抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5
💫 #哈欠 #長沙灣
#寵物友善餐廳 #cafe

#米吃 #香港探店 #健身人士飲食 #管理體重 #飽住瘦 #蛋白質 #健康餐 #foodiehk
#跟米吃出瘦身材 #kukeepfiteat
ig yt Red 大眾点评 google @kumikofindfun @kukeepfit
2024-01-04
  • 雲朵咖喱肉未飯
  • 黯然銷魂飯
  • 脆薯餅大啡菇漢堡配薯條
  • 唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫
2024-03-20 376 瀏覽
長沙灣一直都係美食福地,各路菜式應有盡有!3點3下午茶想約朋友tea一tea,係長沙灣都有唔少選擇!今次就來到學校林立嘅東沙島街,試一試「哈欠」!地舖外牆簡潔,無眼花撩亂嘅裝飾,帶有一點文青嘅味道。入到鋪頭,職員好熱情❤️,馬上招呼坐低,然後放低menu,可以用QR code 落單!菜式都幾豐富,仲有唔少甜品可以供客人選擇!坐低後,感覺好舒服,午後陽光☀️照入鋪頭,懶洋洋,好寫意!叫上一杯Cocktail,點知好有驚喜特定時間段仲送上小食,兩個人食到好飽!唐揚雞雖然油左少少,但味道都唔錯👍🏻,而且兩款小食拼盤都送上薯條同薯角,可見店家嘅細心,值得一讚👍🏻!一杯「破鏡重圓」,一杯「帶我走」,成就一個休閒嘅下午。眼見唔少客人都喺度享受一番,寧靜嘅環境,加上寬敞嘅空間,仲有「招牌貓」,望住佢喺舖頭就嚟走去,心情都覺得好放鬆!
長沙灣一直都係美食福地,各路菜式應有盡有!
3點3下午茶想約朋友tea一tea,
係長沙灣都有唔少選擇!
今次就來到學校林立嘅東沙島街,試一試「哈欠」!
菜式都幾豐富,仲有唔少甜品可以供客人選擇!

特定時間段仲送上小食
,兩個人食到好飽!
帶我走
破鏡重圓
帶我走
破鏡重圓
餐廳頭像ℓσgσ都係打哈欠😂超可愛環境舒適以木系簡約設計餐廳劃分2個用餐區域🍽️除左供應日式西餐,輕食及甜品外仲有提供寵物мєиυ🍥🐶🐱吸引好多主人帶住毛孩一齊用餐打卡📸另外店內仲有少量寵物用品出售好好食飯 (主食+任選4款配菜)主食海苔拌飯🍚大量海苔舖滿一碗白飯🍚,再撈勻飯食到濃濃的麻油及海苔的香味,容易下飯🥢配菜黑松露蟹肉薯仔餅🦀🥔表面舖滿一絲絲蟹肉,肉眼見到有加入黑松露但完全食唔出😯,薯仔壓扁成餅狀,食落口感比較厚實軟糯泡菜大蝦配菇菌🦐🍄有2隻爽口彈牙的蝦,仲有大量泡菜及菇菌,配白飯一流👍🏻鹵水雞翼 (3隻)🍗3隻鹵水雞翼味道合格,但我個人偏向鹵水再濃郁,而且雞翼炆得再軟腍好似骨肉分離會更好食😋是日水果乳酪杯🍨飲落有淡淡的香蕉朱古力味,但完全飲唔到乳酸的味道,質感同奶昔無分別,唔係我預期想像的乳酪杯比較失望🥺唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫🐔🧇呢道小食幾乎每張枱都有叫,雞蛋仔窩夫食落好酥脆,口感好似牛角酥十分邪惡😈,而炸雞約有6件炸得香脆,並淋上蜜糖芥末醬,配埋沙律菜食可減低油膩感冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)🧉用復古的茶杯裝住原個雪梨賣相精美,好貼心是燉雪梨已去皮及挖去梨芯,仲加入紅棗及桂
餐廳頭像ℓσgσ都係打哈欠😂超可愛
環境舒適以木系簡約設計
餐廳劃分2個用餐區域🍽️
除左供應日式西餐,輕食及甜品
仲有提供寵物мєиυ🍥🐶🐱

泡菜大蝦配菇菌🦐🍄
有2隻爽口彈牙的蝦,仲有大量泡菜及菇菌,配白飯一流👍🏻
泡菜大蝦配菇菌

鹵水雞翼 (3隻)🍗
鹵水雞翼 (3隻)

是日水果乳酪杯🍨
是日水果乳酪杯

唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫🐔🧇

冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)🧉
用復古的茶杯裝住原個雪梨賣相精美,好貼心是燉雪梨已去皮及挖去梨芯,仲加入紅棗及桂花,飲到淡淡的桂花香氣,唔似飲料反而好似食糖水一樣,食完覺得好滋潤清熱,好驚喜超中意食🥰
冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)
2024-03-09
唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫
冰糖桂花紅棗釀原個雪梨 (熱)
2024-02-12 300 瀏覽
之前做某位明星應援,所以一直無入去😅近來見到佢餐牌有杯好吸引既特飲,心思思想試下- 士多啤梨抹茶牛奶🍓🍵層次分明~ 面頭係層由抹茶打成既cream狀奶泡中間牛奶同底層既士多啤梨醬溝唔埋欄….好在飲落都唔係過份甜….- 泡菜奶油意粉🍝岀奇意外地惹味😋😋泡菜既辣俾啲忌廉中和咗…啖啖都沾滿醬汁真大蝦🍤仲足足有4隻….呢碟意粉值得回頭再食!- Pet friendly小店,眼見店員幾歡迎客人帶埋佢哋啲小寶寶去幫襯,當日去見到有客人帶貓貓~~店內環境相當悠然自在….採光感都好充足☀️價位都比前面街嗰兩間cafe平少少~

之前做某位明星應援,所以一直無入去😅
近來見到佢餐牌有杯好吸引既特飲,心思思想試下

- 士多啤梨抹茶牛奶🍓🍵
層次分明~ 面頭係層由抹茶打成既cream狀奶泡
中間牛奶同底層既士多啤梨醬溝唔埋欄….
好在飲落都唔係過份甜….

- 泡菜奶油意粉🍝
岀奇意外地惹味😋😋
泡菜既辣俾啲忌廉中和咗…啖啖都沾滿醬汁
真大蝦🍤仲足足有4隻….
呢碟意粉值得回頭再食!

店內環境相當悠然自在….採光感都好充足☀️
價位都比前面街嗰兩間cafe平少少~

2023-12-14 351 瀏覽
我即將要離開長沙灣呢個工作左5年嘅地方,喺離開之前要食番餐好嘅!! 😎公司附近開左間文青café小店,佈置得唔錯,入到去感覺休閒。我D同事全部都揀炸雞扒配窩夫,但自己減緊肥,食多D蛋白質之餘,又唔可以食太多炸野,所以最後揀左款含蛋量比較高嘅餐。蟹肉蟹粉滑蛋墨西哥夾餅 夾餅熱食果陣仲有少少乾脆,但凍左就會變韌少少,特別下面果塊,痴住張牛油紙實一實😂食落蟹肉蟹粉唔會好明顯,要細賞之下先FEEL到。蟹粉無好腥,不過稱唔上好味。我個人麻麻地呢個組合😅,蛋亦唔夠蛋香。紅豆Latte(熱)反而呢度嘅Latte好好味!! 雖然無紅豆粒、亦無紅豆沙沙,不過飲落好有紅豆香,唔甜之餘,仲有少少苦。🤤個人會因為咖啡而再嚟。甜品是日甜品係Oreo蛋糕,平時我唔食cream,因為多數都好甜、好香精,但呢度嘅cream好有奶味,而且唔會好甜,不過食完油膩感都幾重架!!整體環境舒服,職員有禮貎,咖啡好飲,食物就唔係我杯茶。

蟹肉蟹粉滑蛋墨西哥夾餅
蟹肉蟹粉滑蛋墨西哥夾餅

我個人麻麻地呢個組合😅,蛋亦唔夠蛋香。

紅豆Latte(熱)
紅豆Latte

反而呢度嘅Latte好好味!!

甜品

整體環境舒服,職員有禮貎,咖啡好飲,食物就唔係我杯茶。
2023-12-13
紅豆Latte
俾我搵到一間🐶寵物友善餐廳,仲係有室內㗎,呢一間位於長沙灣嘅🌼哈欠🌼,應該新開咗一排,餐廳裏面有🐶狗狗區域劃分,如果喺炎炎夏日,帶住寵物嘆吓,食個下午茶,簡直係一件樂事😆,餐廳裝修簡潔,由出邊望入嚟一覽無遺,餐牌方面以西式為主,仲有狗狗嘅餐牌添🐶🐶,今日帶左🐶細佬食好西,佢都有得食添🙈🙈因為我哋坐狗狗區嘅關係,所以所有嘅都會係紙製餐具🥗笑哈蝦牛油果柚子醋沙律 $98 :呢款沙律價錢睇落比較貴,但佢性價比有幾高喎😍,超大碗嘅沙律,仲有原隻蝦仁,絕對唔係敷衍,起碼至少有六大隻🤤🤤,佢有輕輕醃製,配沙律菜食,又唔會好dry,除咗有新鮮牛油果之外,估唔到會有中華沙律,但有幾夾喎😂,沙律菜新鮮,配有子醋食,絕對係健康之選👍🏻👍🏻☕️凍latte $42 :凍咖啡方面,唔算好特別,不過飲落都唔錯👏🏻☕️抹茶豆腐花奶 $48 :呢一杯帶有漸變色嘅抹茶奶,賣相相當特別,抹茶味較香😋,另外加入豆腐花,口感特別,將佢攪勻又另有一番風味,甜度適中,推介🙌🏻🙌🏻🍞脆脆饅頭條 $58 :其中一款特別嘅小食,將饅頭切到好似薯條咁,再拎去炸到金黃色,沾落煉奶,簡直外脆內軟😱🧇髒髒朱古力雪糕配牛角窩夫 $88 :賣相相當

🧇髒髒朱古力雪糕配牛角窩夫 $88 :賣相相當邪惡嘅牛角窩夫😈,面層有朱古力雪糕🍦,再加上cream,朱古力碎同可可粉,已經係三重朱古力嘅滋味🤤,另外在配咗新鮮滾熱辣牛角窩夫,帶有牛角包嘅外層,再加上窩夫嘅煙韌度,整體加埋又唔會好甜好膩,層次感滿分,嚟到一定要試吓😉😉

🐶雞肉蔬菜壽司卷 $68 :最後叫咗呢一款寵物壽司,嚟到嘅時候相當大份,又足料,$68真係超抵食,細佬表示鍾意,但紫色嘅部份就不要了🙈
2023-12-03 148 瀏覽
📍哈欠 (長沙灣)長沙灣東沙島街149-151號地舖木系文青cafe *寵物友善🐰仲要有準備比寵物嘅Menu 寶貝們終於唔使眼甘甘望住主人食了最啱同毛孩 打打卡同chill下雲朵咖喱肉末飯•$98Kawaii 用蛋白造成雲朵造型 太可愛啦咖喱係偏甜日式咖喱🍛味道比較清淡 小朋友都啱食蒜香蕃茄大醬蜆肉扁意粉•$88車厘茄酸酸甜甜好開胃🍅蕃茄味好濃郁扁意粉爽滑

📍哈欠 (長沙灣)
長沙灣東沙島街149-151號地舖

蒜香蕃茄大醬蜆肉扁意粉•$88
車厘茄酸酸甜甜好開胃🍅蕃茄味好濃郁
扁意粉爽滑
2023-11-15 275 瀏覽
上一份工作離職前跟同事們其中一頓farewell午飯就選了這家cafe這裡慵懶的氛圍很適合遞了信後鬆一口氣的感覺,哈看著牆上的一排打哈欠公仔,已叫人很想伸個懶腰打個哈欠🥱🍊Orange Soda Coffee $52不錯喝,香橙跟咖啡的比例也平衡得不錯🍵抹茶豆腐花奶 $48同樣比例不錯,不會過甜,光看著已經很療癒😌🥯涼拌麻麻雞絲貝果配蕃薯條 $78麻麻的意思我猜是芝麻+麻辣吧! 雞絲是夠麻辣的,我吃得很過癮,同行一位怕辣的朋友就表示吃不了貝果稱嫌太有嚼勁,蕃薯條炸的程度跟味道也不錯🥐大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫 $88配搭創新,不過口味也是預期中的味道牛角包窩夫也沒有特別鬆化脆口,不過不失
這裡慵懶的氛圍很適合遞了信後鬆一口氣的感覺,哈
看著牆上的一排打哈欠公仔,已叫人很想伸個懶腰打個哈欠🥱

Orange Soda Coffee, 抹茶豆腐花奶

🍊Orange Soda Coffee $52
不錯喝,香橙跟咖啡的比例也平衡得不錯
🍵抹茶豆腐花奶 $48
同樣比例不錯,不會過甜,光看著已經很療癒😌

涼拌麻麻雞絲貝果配蕃薯條

🥯涼拌麻麻雞絲貝果配蕃薯條 $78
麻麻的意思我猜是芝麻+麻辣吧!
貝果稱嫌太有嚼勁,蕃薯條炸的程度跟味道也不錯

大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫

🥐大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫 $88
配搭創新,不過口味也是預期中的味道
牛角包窩夫也沒有特別鬆化脆口,不過不失
2023-03-15
涼拌麻麻雞絲貝果配蕃薯條
  • 抹茶豆腐花奶
2023-11-08 146 瀏覽
好開心今日正日可以同狗狗慶祝12歲生日,好鍾意見到你既為食樣,你要繼續健健康康,食食食呀!爸爸媽媽會全力Support你嫁。今晚我地叫咗好多野食,有牛排骨飯,雞扒窩夫,豬排骨,蒸肉餅飯,cocktail,仲有上次漏咗送比我地既4小食。多謝狗友請我既狗狗食咗個好好味既生日蛋糕。臨走前比店長貓貓突襲,想嚇死寶寶咩!第一次聽金影這款貓,又真係幾靚既。#冒住大雨行返屋企好狼狽呀
多謝狗友請我既狗狗食咗個好好味既生日蛋糕。
臨走前比店長貓貓突襲,想嚇死寶寶咩!

第一次聽金影這款貓,又真係幾靚既。

#冒住大雨行返屋企好狼狽呀
2023-10-18
生日
用餐優惠
優惠券
  • 菠蘿豬肋骨
  • 大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫
假日時段都會有唔少人排隊~怕狗狗的朋友都唔洗驚 因為兩邊係完全分開👌🏼▪️ 大阪燒香酥雞扒配牛角包寫夫 $88賣相好吸引 有把刀仔比你切雞扒LOL炸衣超級鬆脆而且唔會好厚 雞扒尚算大份 搭配大阪燒及窩夫 口味新鮮特別 大阪燒嘅醬汁令到成份主菜更加惹味▪️雲朵咖喱忌廉烏冬 $108熱辣辣既濃稠咖喱令忌廉馬上融為一體彈牙的烏冬及海鮮配料如墨魚圈增加口感▪️生酮keto蛋糕 因為真係比較健康的口味 本身喜歡幼滑又甜甜的奶油既我覺得甜品唔甜 所以個人覺得呢個蛋糕普通 如果大家減緊磅的話就適合▪️Oreo Latte $48Oreo愛好者表示配合微苦的咖啡 令oreo唔會過分地甜▪️Dirty $42Expresso倒入凍奶入面 咖啡同奶嘅分層層次分明
假日時段都會有唔少人排隊~
怕狗狗的朋友都唔洗驚 因為兩邊係完全分開👌🏼

Oreo愛好者表示配合微苦的咖啡 令oreo唔會過分地甜

▪️Dirty $42
Expresso倒入凍奶入面 咖啡同奶嘅分層層次分明
2023-10-07 233 瀏覽
朋友推介,所以生日飯要一試🥰友善餐廳!服務員工態度友善👍👍感覺好舒適🥰姐妹二人點了:泡菜大蝦芝士奶油扁意粉👍蝦大大隻又爽口👍唔係一般蝦毛仔🤪大阪燒香酥雞配牛角包窩夫大大件香酥雞 、脆口又多汁👍窩夫即叫即做👍誠意👍I蘋果玫瑰花茶蘋果、玫瑰花好足料👍香芋栗子卷好香芋頭味,仲有細細粒栗子蓉,有口感👍顏色美美的🥰
朋友推介,所以生日飯要一試🥰

友善餐廳!
服務員工態度友善👍👍
感覺好舒適🥰

姐妹二人點了:

泡菜大蝦芝士奶油扁意粉👍
蝦大大隻又爽口👍唔係一般蝦毛仔🤪

大阪燒香酥雞配牛角包窩夫
大大件香酥雞 、脆口又多汁👍
窩夫即叫即做👍誠意👍
I

蘋果玫瑰花茶
蘋果、玫瑰花好足料👍

香芋栗子卷
好香芋頭味,仲有細細粒栗子蓉,有口感👍
顏色美美的🥰

2023-09-22 174 瀏覽
哈欠長沙灣東沙島街149-151號地舖 深水埗長沙灣最近開咗好多Pets Friendly Cafe今次試咗呢間 🐾 哈欠室內空間都幾大同埋新裝修好有心思最好嘅係有獨立房分隔開普通入面可以比毛孩走黎走去主人可以安心食嘢唔驚毛孩走失Surprisingly 佢哋嘅食物同飲品都好高質而且擺盤都好靚好啱打卡值得推介係呢個泡菜意粉同埋雲朵咖喱飯🤍唔太油膩而且味道好濃郁狗狗嘅餐單都好有心思我叫咗嘅係雞肉同蔬菜打成泥做嘅壽司卷狗仔食得超級開心 食飽飽仲識到兩個新朋友今次嘅狗狗Cafe性價比好高值得再去
哈欠

狗仔食得超級開心 食飽飽仲識到兩個新朋友
今次嘅狗狗Cafe性價比好高值得再去
  • 大阪燒香酥雞扒配牛角包窩夫
2023-09-17 176 瀏覽
連續幾星期落雨,終於可以帶啤啤🐶出街呢間人氣寵物友善餐廳,還巧遇Jeremy 生日派對🥳 真係好有驚喜😍餐廳在街角位,設計簡約,分開兩個區域,毛孩區活動空間都幾多! 仲提供毛孩食物🍥 雞肉蔬菜壽司卷,可愛造型,份量好多,啤啤🐶食唔哂要帶走😂主子🐶 食完,奴才🧒🏻👦🏻就點了幾款輕食桂花糖脆雞翼(4隻)店員推介~即叫即整,桂花芳香撲鼻,外層香脆帶甜,肉質好嫩滑,好快就清碟😋朱古力曲奇蛋捲鬆軟濕潤蛋糕,包住綿滑的忌廉餡,加上曲奇脆脆,甜度唔太高呢度仲有cocktail選擇,每杯都各有特色,這杯「同媽媽講飲茶都好養身」 ,用左中式茶杯代替酒杯,以中式白酒做base,加入紅棗、龍眼等,果然真係幾養身黑糖豆腐花奶杯邊有一層黑糖好鬼吸引,飲落幼滑香甜

連續幾星期落雨,終於可以帶啤啤🐶出街

主子🐶 食完,奴才🧒🏻👦🏻就點了幾款輕食

桂花糖脆雞翼(4隻)

朱古力曲奇蛋捲
鬆軟濕潤蛋糕,包住綿滑的忌廉餡,加上曲奇脆脆,甜度唔太高

同媽媽講飲茶都好養身

黑糖豆腐花奶
杯邊有一層黑糖好鬼吸引,飲落幼滑香甜

• 同媽媽講飲茶都好養身
  • 黑糖豆腐花奶
  • 桂花糖脆雞翼
2023-09-14 114 瀏覽
今日去探訪BB女👧🏻嚟咗長沙灣一間cafe☕️裝修簡約,仲係一間寵物友善cafe,好多狗仔係度玩,隻隻都乖巧🐶🌟餐牌推介甘荀果汁牛肋條飯🐮酸酸甜甜,牛肋條又香又嫩。蒜香蕃茄大醬蜆肉意粉🍅用車厘茄煮非常開胃,意粉爽滑彈牙。黑糖豆腐花奶🥛飲之前一定要搞混,最好叫少甜。食物方面都算幾多選擇,只係甜品款式少啲。
今日去探訪BB女👧🏻嚟咗長沙灣一間cafe☕️

🌟餐牌推介
甘荀果汁牛肋條飯🐮
酸酸甜甜,牛肋條又香又嫩。

蒜香蕃茄大醬蜆肉意粉🍅
用車厘茄煮非常開胃,意粉爽滑彈牙。

黑糖豆腐花奶🥛
飲之前一定要搞混,最好叫少甜。

食物方面都算幾多選擇,只係甜品款式少啲。
蒜香蕃茄大醬蜆肉意粉
甘荀果汁牛肋條飯
2023-09-09
蒜香蕃茄大醬蜆肉意粉
甘荀果汁牛肋條飯
黑糖豆腐花奶
哈欠📌長沙灣東沙島街149-151號地舖約咗朋友仔聚舊又想打卡影下靚相所以去咗哈欠~笑哈蝦牛油果柚子醋沙律 $98都幾大份~柚子醋酸酸地幾開胃唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫 $68炸雞香口唔粉,雞蛋仔窩夫脆卜卜😍洋蔥燒汁配肉眼牛扒及薯蓉 $168呢個係我最鍾意!肉眼牛扒唔會好韌但好入味! You got me feeling 香芋紫薯蛋捲 $68唔會甜到漏而且紫色真係好靚💜💜海鹽Oreo巴斯克蛋糕 $68淡淡海鹽中和返Oreo嘅甜,估唔到咁好食!是你讓我的世界從那刻變成粉紅色 $98即係士多啤梨酒,好易入口🍓地心吸力 $98蝶豆花波波冰加威士忌粒波波冰慢慢融化到最後比地心吸力扯入杯So adorable 😘呢間係寵物友善餐廳,今日見到有黃金鼠🐹同貓仔😺亦撞啱係MIRROR Jeremy生日在場有唔少Unicorn打卡亦有派應援物🥰🥰成個空間充滿住愛同友善真係好舒服,愛寵之人同鏡粉必到餐廳💗 💗⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 4.5/5環境: 5/5服務: 5/5抵食: 4/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Ru
哈欠
📌長沙灣東沙島街149-151號地舖
約咗朋友仔聚舊又想打卡影下靚相
所以去咗哈欠~
笑哈蝦牛油果柚子醋沙律
笑哈蝦牛油果柚子醋沙律 $98
都幾大份~柚子醋酸酸地幾開胃
唐揚炸雞配雞蛋仔窩夫 $68
炸雞香口唔粉,雞蛋仔窩夫脆卜卜😍
洋蔥燒汁配肉眼牛扒及薯蓉
洋蔥燒汁配肉眼牛扒及薯蓉 $168
呢個係我最鍾意!肉眼牛扒唔會好韌但好入味!
You got me feeling 香芋紫薯蛋捲
You got me feeling 香芋紫薯蛋捲 $68
唔會甜到漏而且紫色真係好靚💜💜
海鹽Oreo巴斯克蛋糕
海鹽Oreo巴斯克蛋糕 $68
淡淡海鹽中和返Oreo嘅甜,估唔到咁好食!
是你讓我的世界從那刻變成粉紅色
是你讓我的世界從那刻變成粉紅色 $98
即係士多啤梨酒,好易入口🍓
地心吸力
地心吸力 $98
蝶豆花波波冰加威士忌
粒波波冰慢慢融化到最後比地心吸力扯入杯
So adorable 😘
呢間係寵物友善餐廳,
今日見到有黃金鼠🐹同貓仔😺
亦撞啱係MIRROR Jeremy生日
在場有唔少Unicorn打卡亦有派應援物🥰🥰
成個空間充滿住愛同友善真係好舒服,
愛寵之人同鏡粉必到餐廳💗 💗
⭐️Rumple港女評分⭐️
味道: 4.5/5
環境: 5/5
服務: 5/5
抵食: 4/5

代你試盡香港好食好用嘅🤩

#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 # 香港平食 #香港平民美食 #香港平價美食 #平民小食 #鏡粉必去 #香港打卡餐廳 #情侶好去處 #拍拖好去處 #週末好去處 #長沙灣美食 #長沙灣美食推介 #長沙灣好去處 #長沙灣餐廳 #長沙灣cafe
2023-09-08
笑哈蝦牛油果柚子醋沙律