2020-08-26 275 瀏覽
講起深水埗,最近Nomad都聲名大噪,大行文青風之餘,食物質素都十分之高。平日都吸引一班cafe愛好者前往打卡!。。🔘 日式吉列豬扒三文治 | $118評分: 🌕🌕🌕🌕🌑評語: 三文治用上6oz重嘅吉列豬扒作為主角,豬扒非常厚身,正式啖啖肉,而且仲肉汁豐富,唔會因為肉質厚身而失去嫩滑。麵包係烘底,咬落脆口,再配合埋沙律菜同芝士,令口感同味道都好有層次。。。🔘 海膽忌廉汁蟹肉意大利飯 | $138評分: 🌕🌕🌕🌕🌗評語: 好坦白講食唔出有蟹肉,但都不能否認呢個飯好好食!每一啖意大利飯,都感覺似係食緊一啖啖既海膽,非常滋味。配合埋飯面頭嘅魚子,令成個飯生色不少,再加上炸豬皮,成個飯由味道以至口感都十分出色!。。🔻以上都係套餐,配一杯野飲,咖啡等等+$20🔻繁忙時間用餐90分鐘🔻疫情期間,記得盡量stay home呀!推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️

日式吉列豬扒三文治

🔘 日式吉列豬扒三文治 | $118
評分: 🌕🌕🌕🌕🌑

海膽忌廉汁蟹肉意大利飯

🔘 海膽忌廉汁蟹肉意大利飯 | $138
評分: 🌕🌕🌕🌕🌗

🔻以上都係套餐,配一杯野飲,咖啡等等+$20
🔻繁忙時間用餐90分鐘
🔻疫情期間,記得盡量stay home呀!
推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
日式吉列豬扒三文治