2021-01-22 284 瀏覽
武漢肺炎爆完又爆,又唔封關, 都唔知搞到幾時, 真係好想同friend出街食飯呀。。。。。 響屋企都想食返d香港地道嘢食, 好彩林昌記久唔久有搞團購, 可以響屋企附近pick up, 乜都可以自己響屋企食啦~ (利申:非打手, 同埋我仲係好想出街食飯, 武漢肺炎害人不淺!!!)我要食翅!!! 但係唔好咁殘忍, 食碗仔翅算啦~ 上次食完鴨翅, 今次真係買多幾包, 食過翻尋味呀喂~ 佢d包裝真係好方便,放響熱水煲10幾分鐘就食得, 一撕開個袋, 香氣撲鼻, 真係好好好好好好食!! 又足料, 又唔似外面d碗仔翅咁杰撻撻, 有花膠, 木耳, 鴨肉等等,超多料, 超正~送貨個哥哥仔仲好好禮貌, 真係要多多支持呢d良心小店呀!!! 大家都要頂住, 撐住呀!!

我要食翅!!! 但係唔好咁殘忍, 食碗仔翅算啦~
上次食完鴨翅, 今次真係買多幾包, 食過翻尋味呀喂~

2021-01-22
外賣送餐