.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍖 H͓̽e͓̽a͓̽r͓̽t͓̽y͓̽ ͓̽M͓̽e͓̽a͓̽l͓̽ @ 🌟 La Rosabelle Bar & Grill《👽 食神大媽食西餐》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:German Pork Knuckle HKD 228 🍖Grilled Sea Bass HKD 228 🐟Virgin Mojito HKD 55 🍸Vanilla Milkshake HKD 40 🥤.👽 大媽今次嚟到發展非常迅速嘅東涌區,轉眼10年間已經由荒地變成集食玩買於一身嘅新城區啦!😆 今次呢間餐廳位於海濱附近,依家社區周圍仲裝修緊,到裝修好之後相信景觀一定更加開揚舒服呀!你間餐廳佔地超級大,空間感十足,大到甚至乎有一張POOL TABLE!🎱 裝修亦落足本,用餐環境好舒服,去到夜晚甚至有一大隊LIVE BAND助慶!🎸.🍻 HAPPY HOUR時段本身淨係打算食D小食,但個餐牌好多美食真係好吸引,就叫左兩款大大份主菜 😝.🍖 德國鹹豬手非常大隻,炸得非常脆,仲配超級大堆薯條,其實應該嗌啤酒就真係一流 🍻 不過落鹹豬手如果調味可以再濃返少少會更加好。.🐟 烤海鱸魚好似好吸引,本身諗住豬手已

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖片展示美食為:
German Pork Knuckle HKD 228 🍖
Grilled Sea Bass HKD 228 🐟
Virgin Mojito HKD 55 🍸
Vanilla Milkshake HKD 40 🥤

Fries

🐟 烤海鱸魚好似好吸引,本身諗住豬手已經咁大隻,另外嗌一塊魚柳就應該差唔多夠。點知一上枱,嘩,竟然原來係全條咁上,唔係就咁一塊魚柳!😱 仲要調味唔似其他魚咁清淡,非常惹味!不過怕魚骨嘅朋友仔就記得小心啦 😆

Grilled Sea Bass

😜 食食下又開始跩,仲想試啲嘢未嘢,即刻叫一個水牛城雞翼瘋狂下先 🐔 醬汁多到不得了,非常濃郁,惹味到標眼水,十級正呀 😋

Buffalo Chicken Wings

😌 環境咁CHILL,一定要盡情享受HAPPY HOUR嘅悠閒感覺。但因為要揸車,所以要向酒精說不。好彩餐廳都有一系列無酒精嘅飲品選擇,揀左 🍸 Virgin Mojito,無意之間同店員講咗一句話大媽真係好想飲奶昔,店員竟然tailor-made左一杯 🥤 Vanilla Milkshake比大媽,真係太貼心啦 😱❤️

Virgin Mojito & Vanilla Milkshake

😃 唔係淨係因為佢哋特登整奶昔比大媽先讚,而係整體服務態度真係非常好,每一個員工都非常有禮貌同熱情。🥳 有其中一檯客人生日,所有員工都出去唱生日歌超開心!對於大媽非常注重用餐感覺嘅人黎講,呢間餐廳必須推薦俾大家啦。😘
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️