餐廳: 柞木炭家
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
.🍖 𝙿𝚛𝚎𝚖𝚒𝚞𝚖 𝙱𝙱𝚀 𝚂𝚎𝚝 @ 🌟 柞木炭家 《👽食神大媽食烤肉》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:👑 王道套餐 HKD 698擔擔味噌茄子 🍆雪下覓炙四款 🐂- 和牛牛胸腹肉- 韓牛牛肩肉- 和牛牛板腱肉- 名品牛小排慶州五花肉 🐖紅蝦配大墨魚 🦐仁川產鰻魚飯 🍛芝士蛋糕 🍰士多啤梨紅莓梳打 HKD 36 🍓百香果蜜桃蘇打 HKD 36 🍑.👀 成台美食咁豐富嘅?!係咪滿漢全席呀?係韓燒盛宴呀!!!🤩 仲要係炭燒唔係一般電爐特別惹味!一場黎到就當然要大包圍叫一個餐廳推薦套餐啦,呢個王道套餐就最適合兩個人一齊享用啦!.😋 前菜款款經典、美味,仲可以無限添加,但大媽覺得淨係一份已經好飽,因為份量十足架!而套餐包括嘅前菜就係「擔擔味噌茄子」🍆 件件肥大,惹味非常!.🐂 主菜先黎四款高質牛肉,油花均勻,無筋嫩滑,仲可以一次過試曬四個不同部位,及不同等級種類嘅牛肉,實在太了解我地呢類咩都想試有選擇困難症嘅朋友仔嘅心情啦!😍 再額外提供「慶州五花肉」,除左就以外可以試埋優質豬肉,非常滿足!.🤗 肉類以外,就當然唔少得海鮮啦!「紅蝦配大墨魚」好大份,同肉類穿插咁食特別開胃!仲要一路食嘅時候,有靚
💁‍♀️ 圖片展示美食為:

前菜
擔擔味噌茄子

雪下覓炙四款 & 慶州五花肉
雪下覓炙四款   &  慶州五花肉

🤗 肉類以外,就當然唔少得海鮮啦!「紅蝦配大墨魚」好大份,同肉類穿插咁食特別開胃!仲要一路食嘅時候,有靚仔員工在旁親手燒鰻魚,專業技術掌握火候,燒好後淋上鰻魚汁嘅鰻魚飯真係非常肥美香濃!🤤

紅蝦配大墨魚
仁川產鰻魚飯

😌 將餐點全數消滅後,仲送上芝士蛋糕,加上一個完美嘅幾號。一路食嘅時候仲可以一路嘆特飲「士多啤梨紅莓梳打」同「百香果蜜桃蘇打」,既消暑,又同燒烤特別配合,絕對係PERFECT MATCH!💕

芝士蛋糕
士多啤梨紅莓梳打 & 百香果蜜桃蘇打

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 5樓501號舖
☎️ +(852)2619-0868
王道套餐