CHUTNEY

.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🔥 𝐒𝐚𝐯𝐨𝐫 𝐄𝐬𝐬𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐨𝐟 𝐈𝐧𝐝𝐢𝐚 𝐂𝐮𝐢𝐬𝐢𝐧𝐞 @ 🌟 CHUTNEY 《👽食神大媽食西餐》.💁‍♀️ 圖中展示美食為:Assorted ChutneysAloo Tikki Chaat HKD 128Lamb Chop Pepper Masala HKD 288Truffle Cheese Naan HKD 58Pistachio Kulfi HKD 108Mango Lassi HKD 95Apple Freshener HKD 88.👽 印度美食真係充滿吸引力,天氣熱熱地無胃口嘅時候想食惹味嘢就好想食黎開下胃。呢度作為供應地道印度菜嘅餐廳,有好多特色菜式選擇。.🥗 例如呢個「炸薯餅鷹嘴豆」作為頭盤,少少香脆,入口又唔硬,加上鷹嘴豆、薄荷乳酪同羅望子醬,味道好豐富。.🥘 我地最愛嘅就係呢個「羊架咖喱」,羊架燒得好嫩,肉質鮮嫩多汁。加上印度咖喱同埋辣椒,味道更加濃郁,辣得好過癮,滿滿香料嘅天然特色味道!.🫓 咁好味嘅咖哩,配呢個「松露芝士薄餅」就係絕配!薄餅烤得好鬆化,充滿松露同芝士嘅香氣,仲要超大塊,大過我塊面呀
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖中展示美食為:
Aloo Tikki Chaat HKD 128
Truffle Cheese Naan HKD 58
Pistachio Kulfi HKD 108
Mango Lassi HKD 95
Apple Freshener HKD 88

Lamb Chop Pepper Masala

🫓 咁好味嘅咖哩,配呢個「松露芝士薄餅」就係絕配!薄餅烤得好鬆化,充滿松露同芝士嘅香氣,仲要超大塊,大過我塊面呀!

Truffle Cheese Naan

🧈 甜品有呢個好特色嘅「開心果印度雪糕」,係印度製法,用天然乳酪同奶混合而成,比較挺身,唔容易融化。

Pistachio Kulfi

🥭 食印度嘢例牌一定要配一杯經典嘅「芒果印度乳酪」,酸甜平衡得好好,濃郁嘅奶味,解辣首選!
🍎 再黎「蘋果清新特飲」,無奶,有新鮮嘅薄荷、蘋果、柑橘同薑啤酒,特別清爽消除油膩感!

Mango Lassi & Apple Freshener

😋 呢間印度餐廳好多人都識,晚市生意都好好,裝修充滿異國特色,坐得舒服,嘢食好味,絕對係翻兜好選擇。

📍 中環雲咸街75-77號嘉兆商業大廈4樓
☎️ +(852)2330-0027