香港出名Burger餐廳好多,已經食過太多覺得名過於實。今次俾我食到一日無論食物、環境、服務質素都非常滿意,一定要介紹俾大家。菠蘿鱈魚柳漢堡$80我都預左一定大份,專登叫個菠蘿酸酸地開胃,但仍然食左一半就飽左。😅魚柳、菠蘿、蕃茄都好大塊好新鮮,麵包烤完仍然鬆軟好好味,只係魚柳略嫌炸得老左少少。Twist Fries 旋風薯條 $28有薯圈食好開心!!! 唔係好多burger店有得食除左食物,佢地既飲品種類非常多,令天秤座既我揀左十分鐘🤷🏻‍♀️有哂咁多隻味既Snapple已經好攞命😍 仲有Coffee, Juice, Homemade fruit tea等等。好可怕想飲既Kiwi fruit juice賣哂,最後要左Greentea latte還不錯。就算唔食Burger,係尖沙咀行完街搵地方坐下都係好既選擇。❤️

菠蘿鱈魚柳漢堡$80

菠蘿鱈魚柳漢堡