朋友食日式放題食上癮,今次又食下唔同餐廳嘅放題😜呢間唔係平時嘅連鎖放題店,所以D食物款式有D唔同,呢到有3個價錢選擇$218/$268/$318起,今次我地平日指定入座時間極盛放題($318/每位),另收加一,任飲任食2.5小時近100款美食,食物類別主要分左壽司/卷物/手卷、刺身、鐵板燒、串燒/燒物、炸物、一品料理、和風沙侓、日式火鍋類,落單MENU清楚易明👍🏻座位空間都算闊落,同朋友傾計都唔怕會畀隔離聽到晒😁出面自助拎室溫/冷凍飲品、雪糕、雪米滋極盛放題每位送上鐵板大蝦一隻,燒得好香,而且大蝦夠大隻同新鮮,食落肉質鮮甜彈牙🤤壽司:款式選擇都唔少,不過留肚試下其他野所以唔叫咁多😆帆立貝加州反卷、芒果炸海老卷都幾好味,D飯唔會一夾就散👍🏻食物陸續送上,非常豐富🤩刺身:油甘魚、劍魚、甜蝦、帶子、北寄貝、墨魚、八爪魚、三文魚、希靈魚、蠑螺、魚立魚、酢鯖魚、鮑片、白玉豚,有好多款,我全都要😎食落肥美,冇咩雪藏味,最正係帶子同埋甜蝦,鮮甜無比😍鐵板燒:安格斯西冷扒係極盛放題先至有,當然一定要點黎食,燒得好香,肉嫩唔韌😋鵝肝太邪惡,入口即溶🤤大蝦ENCORE好幾次👍🏻魷魚鬚口感唔錯,滋味小食😋帶
朋友食日式放題食上癮,今次又食下唔同餐廳嘅放題😜呢間唔係平時嘅連鎖放題店,所以D食物款式有D唔同,呢到有3個價錢選擇$218/$268/$318起,今次我地平日指定入座時間極盛放題($318/每位),另收加一,任飲任食2.5小時近100款美食,食物類別主要分左壽司/卷物/手卷刺身鐵板燒串燒/燒物炸物一品料理和風沙侓日式火鍋類,落單MENU清楚易明👍🏻

座位空間都算闊落,同朋友傾計都唔怕會畀隔離聽到晒😁

出面自助拎室溫/冷凍飲品、雪糕、雪米滋

鐵板大蝦

壽司
壽司:款式選擇都唔少,不過留肚試下其他野所以唔叫咁多😆帆立貝加州反卷芒果炸海老卷都幾好味,D飯唔會一夾就散👍🏻

食物陸續送上,非常豐富🤩

刺身
刺身油甘魚劍魚甜蝦帶子北寄貝墨魚八爪魚三文魚希靈魚蠑螺魚立魚酢鯖魚鮑片白玉豚,有好多款,我全都要😎食落肥美,冇咩雪藏味,最正係帶子同埋甜蝦,鮮甜無比😍

鐵板大蝦, 安格斯西冷扒, 鐵板魷魚鬚, 鐵板帶子
鐵板大蝦, 安格斯西冷扒, 鐵板鵝肝, 鐵板魷魚鬚
鐵板大蝦, 安格斯西冷扒, 鐵板鵝肝, 鐵板魷魚鬚, 鐵板帶子
鐵板鵝肝
鐵板燒:安格斯西冷扒係極盛放題先至有,當然一定要點黎食,燒得好香,肉嫩唔韌😋鵝肝太邪惡,入口即溶🤤大蝦ENCORE好幾次👍🏻魷魚鬚口感唔錯,滋味小食😋帶子除左刺身之外,鐵板燒香之後都一樣咁正😉

秋葵, 雞肉丸串, 日式海螺串, 燒雞腎, 豚腩串, 燒牛舌
串燒/燒物:由左至右分別係秋葵雞肉丸串日式海螺串燒雞腎燒牛舌豚腩串,如果去串燒店瘋狂食串燒埋單就好貴,呢到任食就唔驚OUT BUDGET😜燒得好香口,唔會過左火而燶或者柴😄雞肉丸串肉味幾香濃,燒牛舌雞腎咬口唔錯😉

燒鱈魚片
燒鱈魚片:薄薄脆脆燒得好香,食唔停嘅小食,必食之選🤩

炸池魚仔, 炸生蠔, 炸八爪魚丸
炸物炸池魚仔炸生蠔炸八爪魚丸,炸得香脆滋味

海老天婦羅, 青椒天婦羅
海老天婦羅, 多春魚天婦羅, 冬菇天婦羅, 青椒天婦羅, 茄子天婦羅
海老天婦羅
炸物海老天婦羅多春魚天婦羅冬菇天婦羅青椒天婦羅茄子天婦羅,炸粉醬唔會厚,新鮮滾熱辣炸出黎所以勁香口😉多春魚勁多魚春好正😋茄子有驚喜,佢切好多片狀再炸,所以唔會得出面炸熟而內裡硬身,茄子冬菇一樣食落好JUICY😍

溫泉蛋沙律
溫泉蛋沙律:成餐食得太多肉,要食返D沙律幫助消化下😛

飲品
飲品當中我幾中意隻韓國牌子SPARKLING WATER,青檸味清新,去一去油膩感👍🏻

雪糕, 雪米滋
甜品:最後其實已經食得太飽,不過都要食埋雪糕雪米滋先夠圓滿😝

呢到比起一般連鎖放題,鐵板燒食物水準更為出色,同埋D食物種類都有D新意思😉上菜速度都算OK,而且都冇乜漏單情況,出得齊👍🏻另外職員收碟都算快手,同埋會主動幫手換放左殼嘅碟,幾NICE👍🏻

補MENU
2021-12-06