今日好開心同屋企人去咗天水圍天耀嘅一間日本餐廳,叫十勝牛,呢一間好高質素,食物超級好食😋首先一間餐廳位置於天耀站,需要走一落車行一至2分鐘,就會到呢一間餐廳,真係好方便,而且好熱鬧,位置於天水圍嘅中心點,住天水圍嘅人一定要去呢一間餐廳呀,至於食物方面,我哋叫咗個沙律,個沙律真係超級好食,配合埋個手掌,而且菜好多,所以我覺得好清新好新鮮,仲有好冰凍,所以覺得好好食,而且我哋仲叫咗個冷麵,呢個冷麵個擺盤真係好靚呀,而且廚師都好有心思,佢有好多三文魚,所以我覺得呢一個畫面盤真係好抵食呀,而且我哋仲叫咗個壽司,壽司嘅份量都好好食,全部壽司都好新鮮,即叫即整,所以我覺得呢一間日本嘢真係好有水準呀,只是幾方面都係熱情招呼,我覺得係好有笑容,好專業,全部都會主動底水,解答客人問題,所以我都好鍾意呢間餐廳呀!
今日好開心同屋企人去咗天水圍天耀嘅一間日本餐廳,叫十勝牛,呢一間好高質素,食物超級好食😋首先一間餐廳位置於天耀站,需要走一落車行一至2分鐘,就會到呢一間餐廳,真係好方便,而且好熱鬧,位置於天水圍嘅中心點,住天水圍嘅人一定要去呢一間餐廳呀,至於食物方面,我哋叫咗個沙律,個沙律真係超級好食,配合埋個手掌,而且菜好多,所以我覺得好清新好新鮮,仲有好冰凍,所以覺得好好食,而且我哋仲叫咗個冷麵,呢個冷麵個擺盤真係好靚呀,而且廚師都好有心思,佢有好多三文魚,所以我覺得呢一個畫面盤真係好抵食呀,而且我哋仲叫咗個壽司壽司嘅份量都好好食,全部壽司都好新鮮,即叫即整,所以我覺得呢一間日本嘢真係好有水準呀,只是幾方面都係熱情招呼,我覺得係好有笑容,好專業,全部都會主動底水,解答客人問題,所以我都好鍾意呢間餐廳呀!