由開業一直食到而家,以前每個weekend 都會去食,已經認得哂啲樓面同bar 枱壽司師傅。以前無論食物質素,份量,定係服務態度都相當唔錯,午餐係非常抵食之選!後來因為嘢食越嚟越細份(例如彩之便當以前係兩件軟殼蟹而家得返一件, 刺身以前會有海藻鋪底而家冇哂),同埋冇咁好食就少咗去。近排再去食,食物質素差左好多,茶碗蒸無味,彩之便當個飯好鹹……最重要係有個戴眼鏡嘅男經理態度非常差!我食緊嘅時候聽到有客攞飛禮貌問等幾耐,佢乜都話唔知,問前面有幾多張枱都話唔知!食左咁多年,樓面落單不嬲好醒,讀個set嘅關鍵字例如壽司便當,細牛肉烏冬,佢哋就明。嗰日照常咁落單,個經理唔熟餐牌反而怪我哋講得唔好,話餐牌有好多類似嘅set,食左6,7年第一次遇到咁差嘅經理。最後食到成枱都係碟同盤都冇人執(利申佢哋唔忙),叫佢幫手加茶都扮聽唔到🧏附上一張連前菜茶碗蒸食完都唔收嘅相

附上一張連前菜茶碗蒸食完都唔收嘅相