我哋兩個人,叫咗一個二人餐。見到二人餐的價錢相當合理,有三種不同的牛部位可以吃,配合套餐內其他食物應該都10分足夠,睇落去也相當高級,所以我哋決定叫呢個!拍拖梗係食鋸扒,夠晒浪漫!佢有好多種調味料(各款的鹽、汁、風味配搭),可以說是食得10分精緻。各款鹽當中,我選擇了香草鹽,因為除了有鹹味之外,也有草的香味,貪心的我自然喜歡多層次😇汁料入邊燒汁味道正常,而我最喜歡的是芝麻醬,好香亦都好creamy, 同牛10分配搭。我們揀了法式芥末,幾得意! 似有機會都係想試吓香草醬🫶🏻我哋要咗五成熟,廚師的功力也很好,真的剛剛好5成熟。 澳洲西冷牛扒比較彈牙,有較多脂肪的位置很香油味。 中間安格斯牛肌睷 睇到顏色也比較紅,應該有很高的鐵質! 脂肪比例少啲,亦都有趙口啲,我很喜歡!第三款是和牛, 牛味很濃! 正! 想記低呢一個椰菜花餐湯,雖然佢已經絞碎左,但係食落去好creamy, 椰菜花的草香味很濃郁,好適合要減肥的人士!出面比較少大有,幾得意!配合其他蔬菜薯仔蕃茄多色食物等,成餐飯健康又美味🥰嘢飲好清新,完全沒有假的化學味道的味道, 朋友都好滿意。

我們揀了法式芥末,幾得意! 似有機會都係想試吓香草醬🫶🏻

配合其他蔬菜薯仔蕃茄多色食物等,成餐飯健康又美味🥰

嘢飲好清新,完全沒有假的化學味道的味道, 朋友都好滿意。