2021-04-21 1557 瀏覽
自從生完BB後,好耐都無去小店食飯飲咖啡。而家小B終於1歲,我可以自己放鬆一下✌︎✌︎今次會選擇去呢間咖啡店最大嘅原因係因為店舖營業至晚上,除咗有咖啡之外,仲有做日式料理,不過就唔提供甜品,只有鹹食。咖啡Latte中規中矩,但就非常欣賞隻杯♥︎喺店舖有售,今次我冇買到,下次要去買一對!食物方面吉列豬扒三文治水準唔錯,炸得剛剛好,帶少少粉紅色,夠juicy。當日去到有兩款special dish,而我哋就叫咗其中一款清酒煮蜆。蜆肉肉質實淨,湯頭好甜,略嫌調味重手咗少少。另外蒲燒鰻魚漢堡亦都偏鹹,一邊食要一邊飲水...總體來講環境舒服,特別要讚賞店舖嘅廁所,非常乾淨同寬躺。服務態度亦都好好,夜晚唔需要等位,可以一試☻︎
Iced Latte
日式吉列豬扒三文治