心思思想過來Espuma 食野,見到有食評講招牌香脆咸豬手小食拼盤,今日特意book 位同T先生黎試吓。入座後睇唔到有呢個menu, 於是問店員,2位店員都不能即時回應,吞吞吐吐,後來經理過來,只要模糊地解說沒有便算了😓😓🤔😲這令到我地感覺不太良好。我地後來order 了牛肉芝士蔥油餅蔥油餅夠熱,餅少少脆但亦軟腍腍;牛肉芝士都juicy夠味,不會過咸,配搭上很不錯。可推薦冇拼盤,只能order 招牌香脆咸豬手都大份,豬手烤好但冇想像中咁熱,豬皮脆,啖啖口,配有芥辣醬,蘋果蓉和酸菜,更加惹味。餐廳都播放著輕鬆的音樂,令人放鬆。食物黎講,只試左2款,味道唔錯,整體都有3.5 out of 5。至於服務,建議餐廳給予店員有清晰指引,回應客人查詢要明確。如果餐廳在餐牌上有特別安排,可以講比客人知道。而今次服務質素,唔太理想。

我地後來order 了牛肉芝士蔥油餅
牛肉芝士蔥油餅

冇拼盤,只能order 招牌香脆咸豬手
招牌香脆咸豬手

餐廳都播放著輕鬆的音樂,令人放鬆。

2023-05-12
牛肉芝士蔥油餅