2023-06-09 154 瀏覽
本月26號夜晚同家人嚟食飯,當日餐廳好忙,冇枱,但好彩我一早Book 左枱,一入餐廳真係唔高興,有一個姐姐問幾多位,我咪話我有Booking啦,但嗰位姐姐好似咩都唔知咁叫我等,後來佢叫左個著黑恤衫應該係主任的姐姐嚟,嘩佢完全冇禮貌到好似我嚟Book枱食飯係我錯咁,就講book枱都要等等,冇禮貌到吖,我肯定會投訴,之後姐姐話有枱,帶左我上二樓,仲話有vip Room,當我一睇真係唔掂,我地情願等,好彩有大枱走,好彩二樓的同事好快幫我地執枱,由於我地到餐廳時,嗰兩位员工真係令到我好失望,想立即點菜,快啲食完快啲走,本身二樓環境唔太好,但好彩二樓的員工同一樓的好太多,尊業得多,可能係經理啦,著白色恤衫的男士,原全唔同,講解菜色,服務質數,專業的對答,我叫左珍多冰,好甜好甜,經理聽到,主動話如果太甜,我再整一杯啦,我話唔好意思的,但經理都同我換,仲要糖水另上,因為咁,我爸爸都好高興,經理真係唔同啲,一樓嗰位,肥肥的姐姐,同另外黑恤衫的姐姐冇得比。食物都好滿意不過嗰位男經理,服務,招呼都好好,下次去食大家記住揾返呢位經理,希望餐廳其它員工可向這位高高的男經理學習
2023-05-26