整體d野食都好食,塊扒嘅肉質係出色嘅,dessert出乎意料好食,black forest cake唔係好甜,但成餐飯似食緊快餐茶餐廳,超快上哂所有野,食咗冇幾耐就問加唔加薯條,之後都仲未食完個扒就推甜品車黎問要唔要,我地先食咗半個鐘多dd,一見你停手就走黎問係咪食完,成餐飯最少問咗4次,後尾叫翻個dessert先total食咗1個鐘連埋單,仲食緊個cake冇叫埋單,個manager已經拎張單黎,其實餐飯都千幾蚊,但我嘅feel係食咗個Mcdonald嘅lunch,要快啲食完趕翻工,一黎到帶位話食90分鐘,我suppose都係慢慢食傾下計就走,但餐飯完全唔chill唔relax,其實又唔係full house點解要咁趕?所以整體個dining experience都麻麻地,就算野食好食都好扣分。