2018-06-13 222 瀏覽
食完糙米家之後就係甜品上場啦!食甜品當然要過海去佐敦搵我既摯愛佳佳啦!呢度d甜品樣樣都好正!糊類出色就唔洗我多講啦!佢既糯米麥粥係我每次都must 嗌既。皆因麥米好多又唔硬、煮得剛剛好、甜度都好適中、另外花生🥜雖然都o係埋入面但如果你唔like既話都可以話嗌走渣既、雖然唔係完全冇花生、但起碼會比正常既少好多。我真係好鍾意佢地既麥米粥,真係好好味。價錢又低wor!好似都冇乜加過價咁。真係良心小店、好需要大家去support下!題外話:今日小編又去幫襯、大約中午12點半左右啦、以為應該冇乜人、就真係估佢唔到呢d時間都可以坐滿曬既。好彩都唔洗等位。有位非常之勤力既疑似老細物體既人熱情招待你,又叫你隨便坐、又主動過黎落單、最最最窩心既係我例牌嗌糯米麥米粥而碗嘢黎到我面前既時候而當我準備食既時候、o個位疑似老闆又像員工既物體就出聲問:咦?唔係話走花生既咩~點解咁多?我即刻呆一呆、然後答佢:其實走左架啦~都唔算好多o者!但我心入面真心覺得佢勁nice勁caring 囉!竟然咁上心d食客既remarks!吖疑似老闆、抵你發過豬頭炳啦!

花生糯米麥米粥
2018-06-13