餐廳: 熊拉麵 (蘇杭街)
資訊:

2019-06-28 795 瀏覽
一間日式拉麵舖,侍應完全冇禮貌,又黑面。我們昨晚9點10分入去,碗面9:25嚟咗,食緊嘅途中,佢不停收走我們枱上的姜,調味料。你咁大聲講9:30 last order,係last order, 唔係你哋要收舖。唔需要連我飲緊杯水,都問係咪飲完,唔飲幫你收走先。我食緊嘅面,重點係食緊,就問我食完未?係咪痴肯線架?不如索性喺門口貼住9:30關門,同埋每人限時10分鐘啦。真係啲專業操守都冇。冇鬧呢個男侍應(收銀嗰個)嘅原因係碗麵, 真心覺得都算好食,之前其實已經食過多次。侍應態度極差,又趕客走。老闆老闆,你一個侍應搞死晒你間餐廳。快啲快啲正正視這個問題。#一個男侍應#老闆,佢就黎攪抄晒你間鋪呀#老闆,檢討下你啲員工,完全無做侍應操守
一間日式拉麵舖,侍應完全冇禮貌,又黑面。

唔需要連我飲緊杯水,都問係咪飲完,唔飲幫你收走先。
我食緊嘅面,重點係食緊,就問我食完未?係咪痴肯線架?

侍應態度極差,又趕客走。

#一個男侍應
#老闆,佢就黎攪抄晒你間鋪呀
#老闆,檢討下你啲員工,完全無做侍應操守
2019-06-27
  • 招牌熊拉麵