2023-05-28 228 瀏覽
今日大家都放假,約咗住喺大圍嘅舊同學一齊食飯傾吓計,有好多餐廳我都未試過,作為哋打埋佢特登帶我去食我鐘意嘅西餐,餐廳行酒吧路線,環境舒適🦆BB鴨蕃茄莎莎生菜包(4件)$99清爽嘅蕃茄莎莎加上濃厚嘅鴨肉,夾住爽口嘅生菜,啖啖清爽,好開胃🍄芝士大網菇黑松露意粉 $179賣相好得,大蘑菇上面鋪滿晒芝士,黑松露嘅醬汁非常濃郁,撈埋啲意粉,口感順滑,黑松露醬毫不吝嗇,激發咗成碟意粉嘅香味🐮紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿套餐$289🥔薯仔湯🦢香煎鵝肝配多士半價 +$69薯仔湯濃郁香醇,係打開胃口的最佳拍檔最具驚喜嘅係可以跟餐加$69就可以享受嘅鵝肝多士,鵝肝香滑濃汁,夾埋啲多士一齊食,滿口鵝油的香氣,推薦個主菜紐西蘭肉眼扒,落單時叫左五成熟,廚師都做得啱啱好,夾住焦糖菠蘿一齊食,毫不油膩,半點嘅蔬菜都好新鮮,沙律醋甜甜地好醒胃滿足的晚餐,下次要再來過,趁大圍難得仲可以抬頭便睇得到天空嘅夜晚,多d入來探店享受一下

🦆BB鴨蕃茄莎莎生菜包(4件)$99

🍄芝士大網菇黑松露意粉 $179

🐮紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿套餐$289
🥔薯仔湯
🦢香煎鵝肝配多士半價 +$69

薯仔湯濃郁香醇,係打開胃口的最佳拍檔

• 芝士大網菇黑松露意粉
  • 紐西蘭肉眼扒配焦糖菠蘿