招聘中
2天前
2天前
3天前
5天前
更多筍工 (7)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

中學冇乜錢既時候,朋友仔會話:不如一陣食頹譚啦 雖然畢咗業五年但都依然好鐘意食譚仔三哥,食嘅唔止係回憶,仲要係人情味呢排食得多西餐廳 貴得黎之餘味道同服務都未必好好 反而呢到身為大型連鎖既米線店黎講就做得好好一個人食野係想靜靜地,呢度由落單到送嘢食,姐姐們服務態度都好好,令人感覺好舒服。野食一如以往咁好食同大碗 我最愛嘅蕃茄湯冬菇炸醬米線 蕃茄湯濃郁好味道,加上 炸醬係必點, 雖然份量唔係多但可以畫龍點睛令成個米線更加好食👍🏼👍🏼靜靜地享受一個人的時光。夏炎。
中學冇乜錢既時候,朋友仔會話:不如一陣食頹譚啦

野食一如以往咁好食同大碗
我最愛嘅蕃茄湯冬菇炸醬米線

靜靜地享受一個人的時光。夏炎。

2020-06-26