餐廳: 柞木炭家
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
如果大家鍾意食韓牛同埋牛舌嘅話,一定要過嚟<柞木炭家>😎 因為佢哋呢排做緊限定<季節饗宴, 牛舌系列>,有唔同種類嘅牛舌菜式,有啲係出面好少有😃 另外我都係衝著佢嘅韓牛嚟嘅,想知有咩好嘢?一齊睇下啦😊🌟首先當然有一系列嘅韓式前菜啦,如果加40蚊仲可以任食添,泡菜方面除咗原本嗰一碟,佢仲有一壺可以俾你免費慢慢食😍泡菜控一定夠😆韓燒咁熱氣梗係叫兩杯凍飲啦,仲一定要有氣呀。🌟西柚乳酸梳打生果溝乳酸嘅飲品,不嬲都冇得輸㗎啦😆🌟青瓜青檸梳打 呢杯冇咁甜,好refreshing 😎🌟蔥蒜牛舌牛舌上枱好工整,份量都唔少,唔係薄切,有口感 👍 上面啲蔥蒜勁香,仲有專人幫你燒,卷埋食有層次又香又好味😎🌟檸檬鹽花牛舌員工先為牛舌加上青檸汁,再輕輕喺火爐上燒,點少少鹽食,非常正,青檸嘅酸味又解少少油膩,一舉兩得😍🌟韓牛肉眼主角出場呀😃 份量大到不得了🤩🤩果然一分錢一分貨。都係有專人幫你燒,真係燒得好好,生熟到啱啱5成👍 我相信自己燒拿捏唔到咁好😆員工都會幫你舊肉切埋,初頭懷疑呢一種切法會唔會唔夠過癮呀? 試完之後反而覺得呢個大細先品嚐到韓牛特別嘅香味,真係勁滿足,勁享受😋🌟生蠔牛肉石頭鍋飯呢個賣相都滿分啦,

韓燒咁熱氣梗係叫兩杯凍飲啦,仲一定要有氣呀。

🌟西柚乳酸梳打
生果溝乳酸嘅飲品,不嬲都冇得輸㗎啦😆

🌟青瓜青檸梳打
呢杯冇咁甜,好refreshing 😎

🌟蔥蒜牛舌

🌟檸檬鹽花牛舌

🌟韓牛肉眼

🌟生蠔牛肉石頭鍋飯
呢個賣相都滿分啦,員工喺你面前將蠔同牛肉整碎撈勻,呢個飯真係飯有蠔味,蠔有牛味,牛有飯味,總之就好好味啦😂

🌟舞動喵奶凍
呢隻舞動貓彈下彈下嘅牛奶布甸配埋曲奇碎食,夠凍又好味😋

<柞木炭家>有質素之餘又唔會拘𧫴👍 而且員工服務又好,整個用餐體驗極佳,食材質量極好,絕對推介🌟
2024-04-08