2024-04-10 80 瀏覽
.📍Dodam ChickenA restaurant that full of secondary school memories 🧡💛❣️雙重芝士麵包辣烤雞有Q彈牙年糕 + 炸雞 + 拉絲芝士 麵包中間個芝士醬真係好好食 點周圍啲炸雞令辣雞充滿住濃郁嘅芝士味 但係又唔會話好厚 最後淨番少少嘅芝士醬加麵包都好好食 唔會嘥一啲啲嘅芝士💰218❣️芝士雞蛋卷依個係個意外嘅驚喜 雞蛋卷中間充滿住拉絲芝士 拉到對面位都仲得😝 加埋面頭啲番茄醬同蛋黃醬加少少魚籽 酸酸甜甜+豐富口感 令我我個frd本身麻麻地卷蛋嘅都話好好食🤤💰135❣️芝士年糕拉麵啲年糕真係好q好彈牙又軟熟!!! 而且每次唔知點解一叫依樣 同啲friend都會爭住食隻蛋😂💰175❣️Apple Cider (cup)💰40❣️Yuja(袖子)(cup)💰40飲品有cup / jar揀 個人覺得一cup 已經足夠2個人飲 如果4個人食叫2cup 抵同1 jar 仲可以揀多隻味Recommend apple cider!!!!! Nice drink🙌🏻🙌🏻Total 💰669..
📍Dodam Chicken

❣️雙重芝士麵包辣烤雞

💰218

❣️芝士雞蛋卷

💰135

❣️芝士年糕拉麵

💰175

❣️Apple Cider (cup)
💰40
❣️Yuja(袖子)(cup)
💰40

Total 💰669