餐廳: OPPA韓國燒肉店
資訊:

ෆ 𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角) ෆ 話說上星期朋友生日,我哋一齊去咗食燒肉🥰呢間燒肉暫時係我食過最高質嘅燒肉🙈佢長期爆滿 好彩我哋有𝙗𝙤𝙤𝙠 位💛店員好友善好有禮貌前菜係無限𝙧𝙚𝙛𝙞𝙡𝙡 😍實現泡菜自由😋今次我哋嗌咗和牛拼盤🐮大大碟 脂肪分配好均勻燒到七成熟啱啱好 入口即溶搭埋生菜食𝟭𝟬𝟬分😍😍我另外今次仲試咗菠蘿牛肉🍍呢個配搭我都係第一次見 好新穎同時滿足我兩個願望✨另外仲嗌咗個海鮮拼盤燒魷魚係我最愛🦑原隻西瓜冰🍉成件事即刻勁𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝建議大家一定要試吓呢一間燒肉🥺同埋一定要打去𝙗𝙤𝙤𝙠 定位ლ(´ڡ`ლ)𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角)旺角洗衣街117號建煌華廈地下#oppa燒肉 #oppa #oppa韓燒 #韓燒 #旺角美食 #旺角 #旺角好去處 #香港餐廳 #九龍餐廳 #燒肉 #韓燒 #韓國燒肉 #香港必去
ෆ 𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角) ෆ

話說上星期朋友生日,我哋一齊去咗食燒肉🥰
呢間燒肉暫時係我食過最高質嘅燒肉🙈

燒魷魚係我最愛🦑

原隻西瓜冰🍉
成件事即刻勁𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝

建議大家一定要試吓呢一間燒肉🥺
同埋一定要打去𝙗𝙤𝙤𝙠 定位ლ(´ڡ`ლ)

𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角)
旺角洗衣街117號建煌華廈地下