餐廳: OPPA韓國燒肉店
資訊:

2024-03-09 458 瀏覽
仿如置身韓國食燒肉咁…餐廳牆身有大量色彩鮮艶既塗鴉,不停播住k-pop,加上鐵桶組成嘅枱櫈,好有韓國街頭feel,雖然地方唔太大,但顯得親切。食物方面:免費既😂食韓國嘢就一定有前菜,呢間前菜四小碟包括有泡菜、青瓜、紫菜、芽菜,特別推介泡菜同芽菜,仲可以refill👍🏻一開爐,職員就會倒入有泡菜粒嘅蛋漿即席製作泡菜蛋,滑滑好香口(refill就要$18,-d都唔貴)牛氣沖天和牛拼盤(超值價$458)入面有美國上肩胛肉、美國牛小排、美國下肩胛、日本A4背峰肉、日本A4上腦肉、日本A4牛肉眼1++韓牛肉眼、澳洲和牛頸脊、澳洲和牛舌分量幾大,入口即溶。咩都有d唔使有選擇煩惱😂鰻鰻燒($128)有6舊厚切鰻魚,再加一包鹽味紫菜燒到香口煙韌嘅鰻魚再包上-片紫菜口感簡直絕了。重點係咁樣食法會完全食唔到鰻魚d淡酸味,只會剩返啲鮮甜味👍🏻海鮮湯($88)個湯大推,個樣睇落好似好辣。但係食落海鮮份量唔少,有虎蝦、蜆、八爪魚,充滿着海鮮嘅鮮甜味,-d都唔死辣。原個菠蘿冰($78)見到真係叮一聲,成個菠蘿好大個。拎住影相打卡真心正加上沙冰好重菠蘿味飲極都仲有,消暑一流,特別係食完韓燒更加要下火🤗呢間餐廳環境乾
仿如置身韓國食燒肉咁…

食物方面:
免費既😂

牛氣沖天和牛拼盤(超值價$458)
分量幾大,入口即溶。咩都有d唔使有選擇煩惱😂

鰻鰻燒($128)
有6舊厚切鰻魚,再加一包鹽味紫菜

海鮮湯($88)

原個菠蘿冰($78)
見到真係叮一聲,成個菠蘿好大個。拎住影相打卡真心正
加上沙冰好重菠蘿味
飲極都仲有,消暑一流,特別係食完韓燒更加要下火🤗

呢間餐廳環境乾淨,氣氛-流。職員又親切有禮貌,值得-讚👍🏻

2024-03-01 355 瀏覽
呢間之前食過味道都唔錯,又收得夠夜🕚所以今晚一行四人又嚟呢度食嘢,食耐咗都唔使趕住離開舖頭😆9:30pm之後有宵夜餐$328!宵夜餐裏面有牛&雞&豬,好抵食👍🏻另外我哋仲嗌咗份雜錦牛肉🐮$388肉質嚟講,整體呢一間嘅韓牛係最好食😋另外要讚一讚呢度嘅醬油蟹🦀$218(一隻)估唔到咁多膏咁甜🤭💓個蟹蓋用匙羹潷到勁多膏出嚟~成隻蟹啲蟹肉同蟹膏加個醬汁,連埋個飯一齊食好好味😍😍飲品方面🍍原隻菠蘿沙冰🍧$78好好食,又好解渴好飲,真係原隻連肉打出黎,好新鮮😋推介🧡
呢間之前食過味道都唔錯,
又收得夠夜🕚
所以今晚一行四人又嚟呢度食嘢,
食耐咗都唔使趕住離開舖頭😆

9:30pm之後有宵夜餐$328!
宵夜餐裏面有牛&雞&豬,
好抵食👍🏻
另外我哋仲嗌咗份雜錦牛肉🐮$388
肉質嚟講,
整體呢一間嘅韓牛係最好食😋

另外要讚一讚呢度嘅醬油蟹🦀
$218(一隻)
估唔到咁多膏咁甜🤭💓
個蟹蓋用匙羹潷到勁多膏出嚟~
成隻蟹啲蟹肉同蟹膏加個醬汁,
連埋個飯一齊食好好味😍😍

飲品方面🍍原隻菠蘿沙冰🍧$78
好好食,又好解渴好飲,
真係原隻連肉打出黎,好新鮮😋
推介🧡
見呢間鋪頭疫情前已經喺度 依家都仲埃得住 簡直係屹立不倒!應該有好多捧場客👏🏻我哋初3 十點左右去到 試咗宵夜set好抵 埋單$361!💰一直收藏咗呢間鋪頭 見佢耐唔耐都會出set大部分set都好抵 有啲揀唔到🤔最後決定食宵夜set 但因為公眾假期 就冇得10點之後任飲!😢如果收工同同事過嚟任飲啤酒就好抵 鋪頭開到凌晨兩點🌌🌛宵夜set有曬豬牛雞🥩🍖🐔😋- 豬五花 150g🐷夠厚 有少少正常韓燒豬肉騷味 配辣豆瓣醬同埋生菜泡菜🤩 一流!- 豬西冷 150g🐷好大塊好厚豬扒 色澤幾好 新鮮豬肉色 冇五花腩咁肥 但有濃郁肉味 滿足各位食肉獸😋🍴- 牛頸脊 150g形狀係牛扒 牛味好濃好濃 少少筋 有油脂紋 所以好有牛油香!🥩🐂- 雞肉 100g可以食到一絲絲 嫩滑唔柴 但冇濃郁調味 比較單調🐓生菜任食, 值得一讚係 生菜係即洗 唔係洗定喺度擺到乾曬嗰啲! 好脆好新鮮feel🥬配菜任食 有麻油豆芽 泡菜 芝麻海帶 同埋蘿蔔🇰🇷🥢如果覺得泡菜好濃味 都可夾醃蘿蔔配肉! 解膩之選喔🥢缺點食完 衫同埋頭髮會有油煙味~ 同埋鋪頭本menu都比較油🙈但適應會過嚟幫手刮走烤盤燒焦嘅蒜蓉 值得一讚!✨👍🏻
我哋初3 十點左右去到 試咗宵夜set

如果覺得泡菜好濃味 都可夾醃蘿蔔配肉! 解膩之選喔🥢

但適應會過嚟幫手刮走烤盤燒焦嘅蒜蓉 值得一讚!✨👍🏻
  • 五花腩
  • 爐邊蛋
突然幾位朋友相約,大家都話想食燒烤,之後就選擇呢間OPPA韓國燒肉店,入到餐廳,地方不大,但贏在有韓味,7點幾來到,都幾乎坐爆了。牛同豬我地都必定叫,味道幾好,服務員簡唔中會幫我地燒下,燒爐上仲可以煮泡菜蛋,之後仲叫咗個泡菜餅,另外仲有個凍鮑魚,呢個鮑魚真係好好味,又唔會難咬,凍食一流。
2023-11-05 489 瀏覽
為咗食醬油蟹,喺OpenRice揀咗呢間🥰我哋叫咗醬油蟹、醬油蝦各一份。已經包含咗白飯,唔使另外再加錢😍😍醬油嘅味道調得啱啱好,屬於偏甜的。我好鍾意呢個味~ 不過我覺得蟹會好食過蝦🤣蝦我覺得有少少腥,蟹就完全唔腥~另外再嗌咗個牛嘅拼盤,我覺得唔好食🥲如果另外有鹽俾我哋點,應該會好食啲。因為雖然佢有醬比我地點,但係未到真係偏淡。如果下次只係叫醬油蟹,同埋其他小食,唔知可唔可以呢?唔想食燒肉🙈🙈🙈
為咗食醬油蟹,喺OpenRice揀咗呢間🥰
我哋叫咗醬油蟹、醬油蝦各一份。
已經包含咗白飯,唔使另外再加錢😍😍

醬油嘅味道調得啱啱好,屬於偏甜的。
我好鍾意呢個味~ 不過我覺得蟹會好食過蝦🤣
蝦我覺得有少少腥,蟹就完全唔腥~

另外再嗌咗個牛嘅拼盤,我覺得唔好食🥲
如果另外有鹽俾我哋點,應該會好食啲。
因為雖然佢有醬比我地點,但係未到真係偏淡。

如果下次只係叫醬油蟹,同埋其他小食,
唔知可唔可以呢?唔想食燒肉🙈🙈🙈

2023-10-25 382 瀏覽
整體CP值低,燒肉期間零服務全自助。其他同事食過話有oppa幫手燒,唔通呢間冇?食物方面:和牛肉質麻麻唔新鮮,味道一般。牛肉拌飯牛肉竟然帶腥氣,而且韌。原本想食菠蘿牛肉,職員推介圖4所謂菠蘿牛肉新品,價錢一樣但肉少50g。最後決定落單點知係中伏嘅開始首先介紹環節職員自己都話唔知自己講緊乜單單煮法過程已經有啲複雜,好唔容易將啲蔬菜炒埋一碟完成收工淋醬汁結果醬汁偏甜同牛肉配搭起來怪異至極,朋友個個推搪唔願食。大佬我比錢食㗎,唔好比啲咁嘅質素食物我啦。當客人係乜啊,餐廳新菜式試驗員啊?仲要客人自付嗰隻……正常韓燒蛋液唔應該係無限續添,我哋等到爐底燒乾都冇,詢問後職員表示需要掃描QR code比好評先有蛋液添。好失望好失望……俾錢買難受
整體CP值低,燒肉期間零服務全自助。

其他同事食過話有oppa幫手燒,唔通呢間冇?

食物方面:

和牛肉質麻麻唔新鮮,味道一般。

牛肉拌飯牛肉竟然帶腥氣,而且韌。

點知係中伏嘅開始

首先介紹環節職員自己都話唔知自己講緊乜

結果醬汁偏甜同牛肉配搭起來怪異至極,朋友個個推搪唔願食。

好失望好失望……俾錢買難受
2023-10-18
2023-10-23 209 瀏覽
食韓燒食上癮,繼上次試左佢個醬油蟹後回不去了,今次要再試醬油蝦。第一次係香港食醬油蝦,平時好少餐廳會有得食♥️。果然同蟹一樣@肉質鮮嫩彈牙,送飯正!⭐️熟食:牛肋骨湯估唔到一舊大骨咁多肉,肉仲係一夾就鬆,入口即溶既口感,而且湯頭甜甜地好味🤤⭐️蒜蓉豬頸肉燒成金黃色,🥩汁夠濃味肉又冧⭐️帶子一碟四條好大粒,兩面金黃有咬口

⭐️熟食:牛肋骨湯

⭐️蒜蓉豬頸肉
燒成金黃色,🥩汁夠濃味肉又冧

⭐️帶子
一碟四條好大粒,兩面金黃有咬口
  • 原粒帶子
2023-10-17 119 瀏覽
二訪OPPA 燒肉♥️食完第一次幾日後又想再食,今次一於試食醬油蟹:醬油清甜,蟹🦀️好新鮮,d蟹肉滑do do,真心正!偷飯賊送飯一流!⭐️宵夜烤肉拼盤好抵食!魷魚🦑燒完點醬超好味😋
  • 冰鎮鮑魚
2023-10-16 142 瀏覽
次次經過都勁多人等位🫨 想試好耐🩷 今次預早打去book 就有位啦🥰 好有去左韓國🇰🇷咁 周圍都係壁畫入座後職員即刻比左韓國前菜我地🥰 媽咪勁鍾意食韓國d前菜呢😆 仲可以無限任添🙈 另外, 有訂枱既話係會送鮑魚冷盤😍一人一隻大大隻🤪好爽口好味吃😋 今次我哋就叫咗門口poster果個 《和牛拼盤》$458 大大碟🐂 星級推介🌟必叫賣相都靚, 每件牛肉都大大塊🐂脂肪比例均勻, 又香又嫩《菠蘿牛肉》都唔錯呀🍍🐂 賣相好靚, 食落有驚喜😍 牛味好重, 肉質林得來又有咬口🤪 加埋新鮮菠蘿, 洋蔥 再攣生菜夾著食🥰 燒菠蘿🍍好好食🤤 每次都必食另外仲有⭐️韓醬海鮮盛▫️全部海鮮都好大件又新鮮⭐️八爪魚海鮮泡菜湯湯▫️八爪魚🐙 鬚成條掛左係碗邊😆 好搞笑🤣岩晒打卡⭐️M6和牛肩胛肉▫️超正牛肉又香又嫩又大件⭐️鰻鰻燒▫️燒鰻魚, 好香好脆⭐️菠蘿沙冰▫️必叫▫️可以打卡😍新鮮菠蘿汁沙冰再加原隻菠蘿🍍

賣相都靚, 每件牛肉都大大塊🐂脂肪比例均勻, 又香又嫩

另外仲有
⭐️韓醬海鮮盛▫️全部海鮮都好大件又新鮮
⭐️M6和牛肩胛肉▫️超正牛肉又香又嫩又大件
⭐️鰻鰻燒▫️燒鰻魚, 好香好脆
2023-10-06 142 瀏覽
今日媽媽同幾個朋友仔去左食燒肉, 因為想方便大家食完番屋企, 咁一於就去旺角呢個中心點.有朋友仔話上次去過OPPA燒肉唔錯, 所以今次我地一於一齊去試下啦!開爐後侍應會先上泡菜+海帶+豆芽+爐邊蛋 (爐邊蛋1st round免費, 再加就$18), 泡菜好好味, 我地encore左幾次, 店員都無黑面, service好好!我地4個人叫左: 菠蘿燒肉, 和牛拼盤, 濟州豬, 鰻魚(鰻鰻燒)同飲品. 我地最鍾意和牛拼盤, 有美國上下肩胛肉, 牛小排, A4牛肉眼, 背峰肉, 上腦肉, 韓牛肉眼, 澳洲和牛頸脊同埋牛舌. 大家讚不絕口, 就算燒耐咗都唔會過火唔好食.大家都話下次又想食燒肉時都可以再黎, 下次一於再同Adrian黎試下先 👯‍♀️

2023-10-06 100 瀏覽
二訪 #OPPA韓國燒肉店 (旺角) 😋好喜歡好喜歡韓燒🔥餐廳氣氛同裝修都似韓國既感覺~ 牆壁佈滿壁畫☺️ 最開心係侍應會即刻遞上前菜前菜係無限任添㗎 岩曬我最愛食泡菜既胃食妹😜拼盤🐮真係抵食到嘩嘩聲咖🤩抵食必叫每枱都叫呢樣真係有原因😆 牛肉脂肪比例均勻 燒到有微焦更香口呢☺️菠蘿牛肉牛肉吸收左菠蘿🍍原本既香氣燒時會有菠蘿味 但食落有牛香之餘更帶菠蘿香🥩燒魚極少韓燒會食燒魚🐟但原來燒後魚皮特別香脆👍🏻OPPA韓國燒肉店 (旺角) @oppa_mk📍旺角洗衣街117號建煌華廈地下#oppa燒肉 #oppa #oppa韓燒 #韓燒 #旺角美食 #旺角 #旺角好去處 #香港餐廳 #九龍餐廳 #燒肉 #韓燒 #韓國燒肉 #香港必去
二訪 #OPPA韓國燒肉店 (旺角) 😋
好喜歡好喜歡韓燒🔥
餐廳氣氛同裝修都似韓國既感覺~
牆壁佈滿壁畫☺️ 最開心係侍應會即刻遞上前菜

極少韓燒會食燒魚🐟
但原來燒後魚皮特別香脆👍🏻

OPPA韓國燒肉店 (旺角) @oppa_mk
📍旺角洗衣街117號建煌華廈地下

ෆ 𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角) ෆ 話說上星期朋友生日,我哋一齊去咗食燒肉🥰呢間燒肉暫時係我食過最高質嘅燒肉🙈佢長期爆滿 好彩我哋有𝙗𝙤𝙤𝙠 位💛店員好友善好有禮貌前菜係無限𝙧𝙚𝙛𝙞𝙡𝙡 😍實現泡菜自由😋今次我哋嗌咗和牛拼盤🐮大大碟 脂肪分配好均勻燒到七成熟啱啱好 入口即溶搭埋生菜食𝟭𝟬𝟬分😍😍我另外今次仲試咗菠蘿牛肉🍍呢個配搭我都係第一次見 好新穎同時滿足我兩個願望✨另外仲嗌咗個海鮮拼盤燒魷魚係我最愛🦑原隻西瓜冰🍉成件事即刻勁𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝建議大家一定要試吓呢一間燒肉🥺同埋一定要打去𝙗𝙤𝙤𝙠 定位ლ(´ڡ`ლ)𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角)旺角洗衣街117號建煌華廈地下#oppa燒肉 #oppa #oppa韓燒 #韓燒 #旺角美食 #旺角 #旺角好去處 #香港餐廳 #九龍餐廳 #燒肉 #韓燒 #韓國燒肉 #香港必去
ෆ 𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角) ෆ

話說上星期朋友生日,我哋一齊去咗食燒肉🥰
呢間燒肉暫時係我食過最高質嘅燒肉🙈

燒魷魚係我最愛🦑

原隻西瓜冰🍉
成件事即刻勁𝙛𝙧𝙚𝙨𝙝

建議大家一定要試吓呢一間燒肉🥺
同埋一定要打去𝙗𝙤𝙤𝙠 定位ლ(´ڡ`ლ)

𝙊𝙋𝙋𝘼韓國燒肉店 (旺角)
旺角洗衣街117號建煌華廈地下

🎀旺角。有和牛鮑魚食既打卡韓燒店💕🎀🪄店名* #OPPA韓國燒肉店🔮地址*旺角洗衣街117號建煌華廈地舖 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$927 已加一(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵朋友生日想食韓燒,見呢間最近好紅,就一於試下 甘岩系旺角見到呢間韓燒店好有氣氛😍出面有明亮霓虹燈招牌 好似置身於韓國甘 裡面就好似平時系韓劇睇到既韓國燒肉店🤗餐廳風格好有色彩 牆身佈滿特別壁畫 好岩打卡 仲有一條條抽氣管道燒肉都唔怕搞到環境甘焗拉!🍽️食物質素🍽️餐廳除左有各式各樣要翻方便點選外 仲可以分局字跡喜好單點 選擇累到相當豐富 而且價錢亦好平價 性價比極高😍最特別系見到竟然有水果味燒肉 好搞笑啊🤣裡面仲有各式特別飲品 連燒酒都有 超岩同朋友聚會!提提大家✨而家提早訂位有冷盤鮑魚送呀😍唔好錯過呀!呢度仲有唔同前菜,食完可以任添♥️👀評分💖💖💖💖💖🪄和牛拼盤$458有齊咁多款唔同部位,而且牛嘅紋理 好清晰,抵食程度爆晒燈👀評分💖💖💖💖💖🪄燒鰻魚$158必叫✨好新鮮好嫩,估唔到燒鰻魚係可以咁正👀評分💖💖💖💖💖🪄醬油鮑魚(提早訂位免費送)鮑魚好濃郁醬油味,又夠淋,好好
🎀旺角。有和牛鮑魚食既打卡韓燒店💕🎀

🪄店名* #OPPA韓國燒肉店
🔮地址*旺角洗衣街117號建煌華廈地舖 🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$927 已加一(2人)

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄和牛拼盤$458
有齊咁多款唔同部位,而且牛嘅紋理 好清晰,抵食程度爆晒燈

🪄燒鰻魚$158
必叫✨好新鮮好嫩,估唔到燒鰻魚係可以咁正

👀評分💖💖💖💖💖
🪄醬油鮑魚(提早訂位免費送)
鮑魚好濃郁醬油味,又夠淋,好好食!
🪄鳳梨牛肋肉$168
原隻菠蘿咁上,好打卡!上面就放左牛肋肉,牛肋已經醃過,加上鳳梨酸酸甜甜味又幾夾!

🪄飲品-西瓜沙冰$58
食韓燒熱辣辣,想飲返d 野解渴,見到好多枱都叫呢個沙冰,我地又叫左。嘩!原隻西瓜咁上架,清涼又甜,飲完爽哂!

2023-09-11
生日
  • 和牛拼盤
果日教完班落堂好肚餓,同學生行過花園街附近,見到呢間好有韓風嘅韓式燒肉店,烤肉啱晒鍾意食原形食物既我地😍見平時都排滿人,今日竟然有位,即刻入去試吓😍一入門口個擺設,就已經好似置身韓國嘅感覺,店員又好有禮貌,為我哋送上咗幾碟韓式泡菜,即時心情好放鬆,好似嚟咗個韓式旅行咁,前菜仲要係可以任添任食😍必食牛氣沖天和牛拼盤,啲和牛大大件、有美國上肩胛肉、牛小排、下肩胛、A4背風肉、日本A4牛肉眼、日本A4上滷肉、1++ 韓牛肉眼、澳洲和牛頸脊、澳洲和牛舌、啲牛肉色澤粉嫩、睇到都流晒口水,果然入口即溶,好濃肉汁味黑毛豬拼盤有豬鞍、五花腩、西冷扒份量都唔少,豬安燒完之後爽脆香口、西冷比較有咬口,好有肉汁味,五花腩入口即溶好香 ,配上生菜不油不膩海鮮拼盤有虎蝦、鮑魚、帶子、魷魚,全部都好新鮮,份量剛剛好,佢哋嘅醬料都有好多選擇,燒完再配上少少醬料,色香味俱全鳳梨牛肉,原隻菠蘿上面配上牛肉擺碟非常吸引,打卡之選,牛肉配上燒過嘅菠蘿片,味道非常突出,必須一試甜品要試佢嘅原隻西瓜冰或原隻菠蘿冰,打卡又係非常之靚,沙冰綿綿軟軟,甜蜜解渴原本仲想試埋佢個八爪魚海鮮泡菜湯,見到都非常吸引,但我哋幾個女仔,食到呢度

黑毛豬拼盤有豬鞍、五花腩、西冷扒

原本仲想試埋佢個八爪魚海鮮泡菜湯,見到都非常吸引,但我哋幾個女仔,食到呢度已經好飽,之後必定會再嚟試多一次,聚會首選,個味道回憶返晒嚟,好似置身韓國旅行一樣

@oppa_mk

📍旺角洗衣街117號建煌華夏地下
#oppa燒肉 #oppa #oppa韓燒 #韓燒 #旺角美食 #旺角#旺角好去處 #香港餐廳#九龍餐廳#燒肉#韓燒 #韓國燒肉#香港必去 #香港美食
2023-09-14
  • 海鮮拼盤
  • 牛氣沖天和牛拼盤
2023-09-24 84 瀏覽
三五成群最好梗係去開飯局啦!飯局最好當然係''吱吱吱''韓燒啦!因為啱我口味嘛,今次三五成群去咗旺角一間韓燒餐廳,[OPPA KOREAN RESTURANT]地點鄰近旺角東鐵站/花園街前一條街,好易搵。入到去,基本就會上一堆韓式前菜,最出色係泡菜,我地前後不要臉地encore咗4次,店員都無炸型,service無得彈。日本A4和牛肉眼-200g $198 x 2次佢地話:重牛味,咁大塊好抵食,食完又叫多次(因小編不吃牛,未知甚麼是牛有牛味 )和牛拼盤 $458有美國上肩胛肉、下肩胛&牛小排、日本A4牛肉眼、背峰肉及上腦肉、1++韓牛肉眼、澳洲和牛頸脊及牛舌個個讚不絕口,就算燒耐咗都唔會靭,見佢地一路食一路讚,仲話估唔到呢度啲牛咁高水準404原隻魷魚$105賣相非常吸引,朋友說新鮮爽口,好味(我又係唔食海鮮,所以只能依說直寫)黑毛豬拼盤 $348有西冷扒、豬鞍、五花腩,個個位都係厚上,特別係豬鞍簡直係重量級,個皮燒香少少夾埋菜包住食,我即刻可以一個打十個203五花腩 $98五花腩都係超厚身,店員教我地燒到兩邊金黃,但我地叫太多野食燒到好攰,服務小姐姐好好走埋嚟幫我地燒,排到整整齊齊,2

日本A4和牛肉眼-200g $198 x 2次

和牛拼盤 $458

404原隻魷魚$105

黑毛豬拼盤 $348

203五花腩 $98

204豬大腸 $98
豬大腸好食就係要夠臭,要有陣臭豬腸味,燒到香口點少少醬汁,好味到不得了!

匈牙利鵝肝(80g) $98
新鮮無雪藏味,燒到少燶勁香口!

醬油蟹-配石窩紫菜白飯 $218
您又點會估到唔係主力賣既菜色都可以做得好出色,唔猩,好食!

因為前面道道菜都太出色,相比下豬皮同鰻鰻燒比較遜色,我就不多介紹了

因三五成群裡面大部份都係牛魔王,今餐豪食,又牛又海鮮平均計每人約$430,真心抵呀!

OPPA韓國燒肉店 (旺角總店)
地址:旺角洗衣街117號建煌華廈地下
星期一至日 17:00-02:00