2021-07-05 263 瀏覽
通常食韓國菜2個人係食唔得多🤣今次4個人就可以叫多幾樣~🧀🌶芝士年糕拉麵 入面有芝士🧀、年糕、拉麵、椰菜🥬、魚糕同雞蛋🥚個份量偏大碟,另外個汁會有啲辣🌶如果食唔到辣既朋友可以點其他款~🍯🍗蜂蜜牛油香蒜脆雞 依款雞值得再encore!首先,外皮炸到脆卜卜,而醬汁有甜味亦帶出陣陣牛油香味🤤加埋脆脆地蒜片,口感加分,而肉質嫩滑💯🌶🍗韓式辣焗香雞➕🧀🍗白雪芝士雞我地點左雙拼,辣焗雞既醬汁會有啲啲辣,芝士雞有好重芝士粉,如果芝士迷應該會好鍾意食❤️🫓韓式海鮮煎餅依個係我最愛,因為口感煙煙韌韌,亦好香口🤤有蝦、蔥、魷魚,亦配上一個汁可以沾黎食,感覺無咁膩~🍊柚子米酒反而米酒無我想像中好飲🥲因爲太多泡,大多數只飲到泡,味道亦較一般~🌟整體而言,依間餐廳係值得食,環境亦寬躺,坐得舒服,但員工既服務就麻麻地,食物味道同口感💯不過韓菜都係多人食先可以試到唔同既野~
通常食韓國菜2個人係食唔得多🤣今次4個人就可以叫多幾樣~
芝士年糕拉麵

🧀🌶芝士年糕拉麵