有好野不能獨食,繼上次同一班靚女去食完,今次再帶靚媽🥰去食~~韓國🇰🇷深海千米束草紅蟹 🦀+ 無限♾️️任食5選2 煲料分別有$269 (淺嚐蟹)及$479 (無限蟹)/位而煲料就有3款口味烤魚🐟(麻辣、酸菜、蕃茄)、台式香辣鮑魚雞煲、花膠胡椒雞煲台南乳豬手煲、古早酸菜白肉煲😍😍我哋點了酸菜烤魚及花膠胡椒雞煲雖然時全食,但每樣份量都好多😋 原條烤魚,肉質嫩滑,旁邊有大量酸菜、墨魚丸、貢丸等,湯底酸酸地好開胃,而且唔辣。用上半隻雞的雞煲,湯底胡椒味香濃,飲落好暖胃,裡面有好多椰菜及蘿蔔,吸收了湯的精華,特別入味至於🌟重點韓國🇰🇷深海千米束草紅蟹 🦀,腳長長,蟹肉鮮味,仲可以沾膏汁另外亦可以無限任食多款台式小食、台式特飲等,鹽酥雞、滷肉飯、溏心蛋都不容錯過😋

韓國🇰🇷深海千米束草紅蟹 🦀+ 無限♾️️任食5選2 煲料
分別有$269 (淺嚐蟹)及$479 (無限蟹)/位

台南乳豬手煲、古早酸菜白肉煲😍😍

我哋點了酸菜烤魚及花膠胡椒雞煲