2020-11-25 929 瀏覽
一踏入餐廳已經聞到陣陣嘅香水味,味道令人舒適👍🏻 而餐廳嘅座位非常寬敞,每張枱都有一定嘅距離而今次我就試咗佢哋嘅testing menu - the dreamer(680 pp),另外你亦都可以加錢配酒同sake。如果你有對任何食品過敏亦都可以同職員溝通,佢哋都會幫你轉其他食材。而佢地嘅頭盤有好幾款,而其中一款油甘魚刺身配三文魚子,加上少少醬汁非常開胃同清新!另外仲有和牛切片同個雪蟹沙律,牛肉嘅口感亦都非常嫩口,而沙律亦好fresh!刺身同壽司方面,感覺就一般,刺身就有少少偏乾。而佢地嘅天婦羅就做得好唔錯,並唔會炸到好油膩,我個人就非常鍾意😌最後甜品都有兩款,而雪糕有少少偏甜,而旁邊嗰兩舊水果就有點酸!之後有機會都會想試吓佢嘅午餐套餐☺️

Hamachi

Kani  Salad

Chef’s  Selection  of  Shshi  &  Sashimi

刺身壽司方面,感覺就一般,刺身就有少少偏乾。

New  Zealand  Dover  sole  tempura

Matcha  lava

之後有機會都會想試吓佢嘅午餐套餐☺️