2019-07-20 2063 瀏覽
朋友忽然約食飯,於是便隨便揀一間在K11的餐廳。我地最重要係聚一聚和傾偈,所以揀的餐廳一定不可以限時。最後便選了這間,食西餐的。我地卜了七點,去到裏面無乜人,直至我地坐左大半個錯都只係得三張枱有人,真係好靜好靜。Set dinner我地沒有揀,因為太貴。我地最後決定大家選自己想食的食物,我選了北海道牛乳芝士雞肉扁意粉。等左幾個字個意粉終於上了,一般大小的份量,夠食又不會太飽。最初睇食評話餐廳的食物沒有味道,因為都標榜健康,可是我的意粉好有芝士味呀,好香濃好好食!除雞肉外仲有不同的菇菌,都健康的。雞肉滑,菇爽,意粉除了不是太扁之外,都軟硬適中,好多汁好濃。之後我再叫了有杯柚子蜜青檸梳打,都好好味,不算太甜。總結呢間餐廳我好滿意!

之後我再叫了有杯柚子蜜青檸梳打,都好好味,不算太甜。

總結呢間餐廳我好滿意!
2019-07-17