普慶餐廳

The Astor
餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2018-06-04 4898 瀏覽
今晚係我同老公結婚週年,一早都唸住去食buffet,網上研究過一輪就決定試下呢間新裝修嘅自助餐餐廳,網上一致好評,見佢價錢都幾抵咁就book位啦…講真食物好唔好就真係各人口味唔同,我同老公都覺得唔錯,食材新鮮,味道好,食完返到屋企都唔會口渴。。。種類就唔算好多,但一般自助餐有嘅佢都有。。。生蠔有3種,每次排隊會俾每種一隻或自己選擇要邊種,生蠔新鮮另外海鮮冷盤仲有龍蝦,翡翠螺,蟹腳,大大隻凍蝦。。。仲有煙三文魚,黑毛豬火腿配哈蜜瓜燒烤有燒大蝦,扇貝,青口,最正係必食燒龍蝦尾。。。刺身有三文魚,油甘魚,八爪魚,帶子,吞拿魚,仲有大大隻牡丹蝦。。。烤羊架,烤雞烤牛呢啲唔小得,仲有澳洲肉眼扒。。。甜品好多款,慕絲蛋糕好食,仲有炒雪糕,movenpick雪糕仲有好多口味。。。最值得讚揚就係佢哋嘅服務態度,全部係全部嘅員工都面帶笑容,收碟快。。。特別要讚揚一位女經理(唔記得問佢貴姓)話說我bb扭計要食奶,由於我係餵母乳,但餐廳育嬰室仲未用得,佢特登開間客房俾我餵bb,仲送埋我幫我拎埋背囊(bb用品都幾重下)上房(真係有啲唔好意思)到最後臨走時去洗手間,有人喺門口嘔(可能飽得滯)職員知道後好快就有清
到最後臨走時去洗手間,有人喺門口嘔(可能飽得滯)
職員知道後好快就有清潔姐姐嚟善後,其間仲有幾個員工企喺門口同客人講小心地滑,佢哋嘅員工真係細心有禮得無懈可擊。。。呢個就係令我特登登記open rice會員嚟寫食評嘅原因
一定會再嚟,希望水準可以保持到
自助餐
自助餐