餐廳: 교자상
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-04-25 293 瀏覽
今日去咗一間GYOJASANG韓式高級料理、位於銅鑼灣Fashion Walk嘅店舖、店面分別室內好有韓式高級風格、有幾處不同特式坐位、而室外係開放式感覺坐著休閒舒適😙、整間店面嚟講以柔和色澤坐着感覺都唔錯🤔!.生牛肉 $215整款生牛肉望見都好吸引🤤、牛肉肉質色澤鮮紅好新鮮、配埋脆薄紫菜包裹整嗰滑滑蛋黃撈勻牛肉夠哂香滑😚、牛肉鮮甜又美味入口好正😋!.炸青陽辣椒釀豬肉 $86呢一款炸青陽椒係韓式特式美食、配咗兩款不同味道醬汁、整款金黃酥脆外皮包裹爽脆青陽椒、裏面包裹豬肉口感外脆內腍嫩美味😋、帶點微辣口感整體我覺得真的唔錯!.韓式蒜頭清燉雞鍋 $385呢一鍋清燉雞鍋份量十足好豐富😲、上枱之後店員講要煲多12分就可以食得、滾佐之後散發蒜香味😚、滿滿蒜粒係煲面🤔勁多、整煲真的有雞同其它配料、雞肉肉質腍嫩鮮味口感都滑口完全入洒味😋、湯底清而香甜配埋年糕口感軟糯菇類及薯仔蔥等、同時個餐都有個泡菜炒飯,但有D飽都食唔到、所以都冇要到!.水芹菜煎餅 $128呢一款水芹菜煎餅望見賣相有D似薄餅🤔、整款煎餅色澤好吸引香脆又夠薄脆邊、佢嘅配料都算好多😯、上面放咗鮮蝦又夠爽口、配埋水芹菜清香又甜口、食到入口

生牛肉 $215

牛肉鮮甜又美味入口好正😋!
炸青陽辣椒釀豬肉 $86

韓式蒜頭清燉雞鍋 $385

水芹菜煎餅 $128

呢一款水芹菜煎餅望見賣相有D似薄餅🤔、整款煎餅色澤好吸引香脆又夠薄脆邊、佢嘅配料都算好多😯、上面放咗鮮蝦又夠爽口、配埋水芹菜清香又甜口、食到入口口感帶點煙糯口感味道特別😋、口感都好豐富又好食!
See You $108
呢一款係用咗Misang濟州柚子燒酒、番石榴泥、檸檬汁,、蘋果蘇打水、飲到入口味道酸甜開胃味都幾好特別!
BAUM SEA BREEZE MULBERRY WINE $88
呢杯入口飲到桑葚果香味😚,口感滑順,味道香甜易入口帶點微酒口感都幾好☺️!

2024-04-16