餐廳: 魚米 (長發廣場)
資訊:

2022-06-06 255 瀏覽
用foodpanda訂餐外賣自取,為求方便快捷,可預時間去取餐不用等,結果 遇上無知垃圾員工卻白白浪費了一小時!話說11點許經foodpanda訂餐顯示預計11:45可取,於是我便於11:40到餐廳等候,餐廳帶鄉音呀姐睇都未睇就話無咁快嫁,有時落單都要等成個鐘先有嫁 (心諗: 只係問了一句外賣有未,要成個鐘先有得拎? 咩餐廳咁巴閉呀)於是便在旁等候,結果一等 等到12點,眼見外賣不停出都未有,亦已過原定取餐時間11:45, 於是便再問 foodpanda 外賣有得拎未,對方竟然回覆 外賣單出曬,無我張單, 又老吹說訂單取消了,話唔關佢餐廳事,叫我自行聯絡foodpanda 退款。由於手機從無顯示取消訂單,當再追問時 對方堅稱取消了,於是只好離開餐廳 聯絡客服,另外去第二度再買午餐! 當買緊另一家餐廳外賣時,客服回覆訂單從無取消,並且已經有得取餐,當刻心裏粗口真係橫飛,只好拎完另一間餐廳的外賣再折返去拎個份 原本堅稱話取消左又突然出現番既外賣,但已經係12:30既事,而呢份外賣亦已一早整好擺起度!請問鄉音呀姐訓醒未?員工質素都好緊要,唔識唔緊要,唔好老點啦!

2022-06-06
60 分鐘 (外賣自取)
$67.5 (午餐)