2024-05-08 18 瀏覽
今日去咗觀塘美興工業大廈A座嘅Times Coffee,真係一個好靚又有青春氣息嘅餐廳!佢裝修得好似學校咁,有學校櫃桶枱,好有年輕人嘅感覺。我地試咗佢哋嘅主食,就係蟹肉蟹棒明太子意粉。呢個意粉煮得好彈牙,有巨型既蟹棒加上蟹肉嘅鮮味,再加上明太子醬汁,好濃郁好香口,真係好好食啊!甜品方面,我地試咗焦糖布甸草莓冰。上層係焦糖棉棉冰、底層係布甸好滑好香,再加上新鮮嘅草莓,又甜又清爽,好適合解渴同享受甜蜜。飲品嘅話,我地揀咗朱古力鮮奶同Caramel Latte。朱古力鮮奶好濃郁好順滑,每一口都飲到朱古力嘅香甜味。Caramel Latte同朱古力既拉花好靚,好有視覺效果,味道香甜好飲,令人心情好舒暢。

2024-05-06
  • 蟹肉蟹棒明太子意粉