#為食gavin美食推介 米線控點可以錯過長期係米線排行榜既「雲家小鍋米線」🍜佢地既米線份量大、價錢好親民同埋湯底好味🤤無時無刻都見到好多人排隊食架😆早排同Gavin BB行完街,心血來潮去買份外賣返屋企食😙我order左兩碗米線~返到屋企打開…完全以份量取勝🎊滿滿既餸菜Gavin都哇左聲😂豬頸肉係好出名❗️口感彈牙爽嫩又有咬口(堂食既話記得單點一份,包你有驚喜🌟),肥牛唔會好鞋口、蘿蔔大大件又煮得好淋,米線吸哂餸菜既湯汁好入味啊😚而且份量多,岩哂胃口大既男士😂小食方面我叫左一份炸雞中翼,平時堂食啲汁會分開左,外賣就會淋上雞翼上面,外皮炸得脆而唔會油膩,肉質又嫩滑,建議堂食應該會更加好味🤤由於店內位置唔算闊落,但就算選擇外賣都方便😆店鋪經常座無虛席,無論堂食定等外賣既都好多人,希望可以繼續保持好好既質素❤️@noodlepotcome
#為食gavin美食推介

@noodlepotcome