餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2024-04-08 98 瀏覽
最普通的食物 都可以咁好食雪糕有唔同嘅爆珠 仲有乳酸雪糕,真係好好食仲有好香嘅炸雞 又抵又好食今次要同大家分享啲好好食嘅小食啦!其實有時候,最普通嘅食物都可以帶嚟超滿足嘅味覺享受㗎。話說返雪糕啦,有一款真係好特別㗎,唔止口感順滑,仲加咗啲爆珠,每食一粒就有唔同嘅口味爆發,真係好驚喜㗎!另外仲有一款乳酸雪糕,酸酸甜甜嘅味道真係好回味㗎。整體嚟講,呢款雪糕真係好難抗拒㗎。再嚟講吓,我要推介一款超香嘅炸雞。佢唔止外脆內嫩,仲散發住一種勾引人嘅香氣㗎!每咬一口,都可以感受到肉質嘅鮮嫩多汁,而且脆皮嘅口感好難忘。呢款炸雞唔止好味,仲好香好香㗎!真係一道超級享受嘅料理。
最普通的食物 都可以咁好食
雪糕有唔同嘅爆珠 仲有乳酸雪糕,真係好好食
仲有好香嘅炸雞 又抵又好食