普慶餐廳

The Astor
餐廳: 普慶餐廳
資訊:

位於佐敦逸東酒店的The Astor 普慶餐廳自助餐,之前見過有做75折,而家到3月31日每兩位客人,第二位半價。相信疫市期間😷都繼續會推出優惠🤑每位客人入坐前都要量度體溫,服務態度Very Good,侍應有禮貌、食物多元化。食物分了5個區域(中、日、印度、凍海鮮、甜品)另一邊應該仲有一個區域但無開。拎凍海鮮時會俾一碗碎冰墊底,開生蠔時會一邊沖水一邊開,龍蝦、凍蝦🦐青口、麵包蟹🦀長腳蟹有保鮮紙封好,其他熟食大部分都有蓋封好,感覺好衛生👍拎完生蠔返位的時候,有職員過黎溫馨提示生蠔要食先,好細心的服務👍食到中途會有三次驚喜,職員會叫你出去排隊拎,我地當晚有(片皮鴨、燒龍蝦、火焰雪糕)屬於香港人的酒店自助餐一定要支持👍當晚係星期日目測都有八成入座率,應該全部都係香港人🇭🇰我見最後埋單時會有一位職員有禮貌地問覺得如何、食物質素如何?應該隨機問,因為無問我地😂

相信疫市期間😷都繼續會推出優惠🤑

凍海鮮

長腳蟹有保鮮紙封好,其他熟食大部分都有蓋封好,感覺好衛生👍
生蠔

燒龍蝦

火焰雪糕

屬於香港人的酒店自助餐一定要支持👍
當晚係星期日目測都有八成入座率,應該全部都係香港人🇭🇰
應該隨機問,因為無問我地😂
凍海鮮
生蠔