2020-03-28 2538 瀏覽
合規brunch 三人前!勁滿足🥁🌈💋孖寶真係無得去打家劫舍,個樣太易認😁😍老闆娘認得孖寶,真榮幸,好開心😍不枉我地晨早溜溜帶 茂利dy 嚟吔好嘢💖超過50年嘅承全美食, 真係 又有喜又有愁!從前總係人太多,匆匆忙忙,趕趕急急!呢刻 今日冇咁趕急,真係 另有一番滋味😋仲可以同靚靚老闆娘聊天,拍照留念🎉😚個蕃茄湯係近期愛吃的一款湯品!呢度味道適中唔好留下嗰個咁甜亦都冇三哥 嗰個咁淡💓 加芫茜皮蛋魚片頭魚肉湯米真係唔錯💝 應該真係冇味精我飲咗成碗都冇口渴😁 另外一個芫茜皮蛋肉片 米粉朋友都讚不絕口! 仲成碗食曬😜 三條茂利分享埋嗰個招牌菠蘿油同埋個水牛芝士包都仲可以,咁你話掂唔掂🥰 不過可惜呢!就係成日要排長籠,同埋好早買曬㗎啦! 大家要小心注意 避免 白行一趟🤣💖🙏🏻
合規brunch 三人前!勁滿足🥁🌈💋
孖寶真係無得去打家劫舍,個樣太易認😁
😍老闆娘認得孖寶,真榮幸,好開心😍
不枉我地晨早溜溜帶 茂利dy 嚟吔好嘢💖
💖🙏🏻