2023-09-05 3033 瀏覽
難得放假帶住兩個細佬仔就近近地去銅鑼灣牛大食火鍋晩市,事關呀女特別喜歡食牛肉🥩。放假食個早時段下午5點半入場,食到7點半交枱重有優惠價,食完又可以去行街街~入場都幾多嘢食由其係丸類🍢菜類🥬,補貨又補得快唔洗等好耐。我地選擇咗個[美國特級安格斯]都有7類主食肉,都好夠我地食(有牛食就大哂🤣)最喜歡[美國primer 極級肩胛肌]真係唔好淥咁耐變哂色就好食,真係好好食。我地叫左個蕃茄湯底🍅,但係個湯底就無咩味有小小似用滾水淥嘢食咁🫣因爲小朋聽到番茄就最鍾意但真係無咩味,有機會先試下其他。最後 7點鐘就會埋單啦~又會畀張雪糕紙你擇雪糕(唔係出去自己任攞㗎)重有半小時 食完個雪糕去完個廁所夠曬走得,就可以去行街🏢。基本上佢哋嘅服務都好好,送餐速度又快👍🏻。下次再有機會其他味嘅湯底先~
入場都幾多嘢食由其係丸類🍢菜類🥬,補貨又補得快唔洗等好耐。
基本上佢哋嘅服務都好好,送餐速度又快👍🏻。
下次再有機會其他味嘅湯底先~

• 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 18+冬瓜茶