2023-12-24 876 瀏覽
今日放工拉咗朋友去炮台山附近dindin佢😋晚上會以套餐為主💁🏻‍♀️一款主食,沙律同餐茶,一般都二百上下就有交易~當晚係蒜蓉包配蔬菜湯🥬🥦原汁原咪既蔬菜香當然係滿足番咗全日工既打工仔們吧😉沙律有分煙三文魚沙律或者巴馬火腿沙律,兩款都唔錯呢😆燒栗飼法式豬鞍伴芒果莎莎醬配法式焗烤忌廉雜菜💰208豬鞍超大件仲要肉汁滿滿🐷朋友切個陣我仲擔心咗下會唔會漏曬啲汁上枱呢🙊芒果莎莎醬同豬鞍真係好配‼️第一口試豬鞍時食到最簡單既豬香,然後被推薦沾上芒果莎莎醬後真係驚為天人🤣單單食豬鞍多幾件可能會覺得heavy🧐但配上莎莎醬個陣清新酸甜又唔搶fo就非常開胃啦😏蒜蓉牛油燒大虎蝦配海鮮龍蝦汁燴意大利飯💰198首先要提既係大虎蝦好新鮮🦐非常輕鬆既拆殼🤪食落仲有微微鮮甜海鮮龍蝦汁熱辣辣上枱香到我地都漏曬口水🤤燴意大利飯仲有好多海鮮,魷魚同蜆等,整體食落有微微蒜蓉牛油香,使食落更吸引‼️依加食滿400蚊就可以獲得一份神秘星球甜品啦㊙️嘿嘿😆聽講每晚都唔同架,中意打卡中意甜品中意抽盲盒既朋友們有福啦😏😏😏
今日放工拉咗朋友去炮台山附近dindin佢😋

沙律有分煙三文魚沙律或者巴馬火腿沙律,兩款都唔錯呢😆

燒栗飼法式豬鞍伴芒果莎莎醬配法式焗烤忌廉雜菜💰208

蒜蓉牛油燒大虎蝦配海鮮龍蝦汁燴意大利飯💰198