2022-01-18 164 瀏覽
好在朋友住附近,介紹我嚟呢間西班牙餐廳食,嚟到先知原來個名開頭嗰兩個字係等於西班牙文中酒吧咁解😎😎學到嘢🤩🤩最鍾意飲西柚味嘅飲品,佢有西柚味嘅手工啤即刻叫咗一支gur下先😌😌清新唔會好濃郁酒味好飲,連唔鍾意飲酒嘅老公都覺得好好飲😉😉叫咗一粒松露蘑菇可樂餅同埋一粒蟹肉可樂餅,松露蘑菇係我最鍾意嘅嘢真係好香好好味,蟹肉係老公最鍾意嘅海鮮佢覺得好鮮好香好好味。作為頭盤小食食完之後食開咗個胃即刻好肚餓😂😂😅😅叫咗個西班牙蒜油蝦,啲蝦連埋咋向左嘅薯片再加埋爆完蒜嘅牛油汁真係一個最佳配搭😚😚配菜嗰兩舊包都焗到香脆好好味,用個包索晒啲汁一滴都唔好嘥😌😌我哋叫咗個壞蛋薯條,本身我同老公都係熱氣萬歲嘅人🤣🤣呢個薯條真係整得好好食😍😍啲薯條炸到脆卜卜然後點一點嗰個煎蛋嘅蛋汁真係夾到冇朋友🥰🥰😍😍呢個一定要叫我下次都要再食😌😌我哋仲叫咗個西班牙海鮮飯,食西班牙餐點可以唔食西班牙海鮮飯呢,呢度個海鮮飯應該係用咗海鮮湯去煮個飯因為每粒飯都食到好香海鮮味😎😎唯一扣分位係有啲太嘈,如果唔係純粹想飲酒嘅人可能會覺得太嘈😅😅但係如果係約朋友摸吓酒杯底呢度就好好嘅選擇🥸🥸

西班牙蒜油蝦
西班牙海鮮飯