至極雞白湯拉麵 $91雞白湯超級濃厚,好似飲緊忌廉雞湯咁rich,好好味,會令人一啖接一啖咁飲;雞叉燒唔柴,帶有少少胡椒味;溏心蛋做到流心效果,蛋白有微微醬油味;捲曲麵較有口感,但唔算好掛湯。魚介雞白湯拉麵 $85湯底同樣濃厚,魚介味突出;直身麵較爽口,同樣唔算掛湯。唐揚雞 $48一份有6件雞,份量唔少。炸粉好薄好酥脆,雞肉保持嫩滑唔會柴,好食👍🏻〰️〰️〰️〰️〰雞白湯好好飲,好濃郁,大推❤️ 魚介湯都唔差嘅,不過就唔算驚艷。建議如果第一次嚟,真係要試咗個招牌雞白湯先😆 至極白湯同雞白湯嘅分別在於有冇溏心蛋,湯底係一樣嘅,大家唔洗懊惱揀咩好🤣 拉麵有直身麵同捲曲麵,雖然麵質唔算好出色,但有多個選擇比客人揀都幾好👍🏻 餐廳座位比較窄,4人枱單邊坐2個人會覺得迫;店員係外籍人士,講英文同識少少廣東話,幾nice,臨走仲提我哋記得拎遮~〰️〰️〰️〰️〰️食物: 4.5/5消費: 3/5 環境: 3.5/5服務: 4/5Revisit: Yes
至極雞白湯拉麵
至極雞白湯拉麵 $91

魚介雞白湯拉麵
魚介雞白湯拉麵 $85
湯底同樣濃厚,魚介味突出;直身麵較爽口,同樣唔算掛湯。

唐揚雞 $48
一份有6件雞,份量唔少。
炸粉好薄好酥脆,雞肉保持嫩滑唔會柴,好食👍🏻
〰️〰️〰️〰️〰
〰️〰️〰️〰️〰️