陳儀興個名一聽到就知有好野食😋上次食過潮州菜好鬼正🤭今次食佢地打邊爐同小菜,就已經舔舔脷😋魔鬼牛雜雞煲半隻嘩😍聽到又興奮又期待呀😌黎到滾起左好鬼香😆熱辣辣食落去好夠味😍雞又好滑👍🏻👍🏻牛雜超惹味😍最正係佢條牛腸😍😍食完雞煲係可以加清湯打邊爐,我地叫安格斯牛肉同香脆午餐肉,試下正品正,點知牛肉味好出雪花又多好好味😋再食埋佢既香脆午餐肉超開心,只係放2-3秒就好好食🤤小菜避風塘粟米我地無全部打邊爐,見到有依一個避風塘粟米就忍唔住,果然冇令我失望🤤少少微辣好開胃😌椒鹽脆肉鯇呢一個菜式,我都好少見到,真係好正😋一定會再返嚟食😍潮式墨魚餅我呢一個都好少見到有得食哦,咬落去仲有一粒一粒墨魚呀超好味🤤香脆咕嚕肉咕嚕肉都唔錯👍🏻鐵板啫啫通菜熱辣辣好快俾我哋食晒😆

魔鬼牛雜雞煲半隻

小菜
避風塘粟米

椒鹽脆肉鯇
呢一個菜式,我都好少見到,真係好正😋一定會再返嚟食😍

潮式墨魚餅

香脆咕嚕肉