2020-06-05 48 瀏覽
九龍城除左泰國野 真係仲有太多餐廳 今日就去呢間有點文青感覺既台灣餐廳 等一個人 吃飯🍴除左一般既台灣菜 小食 呢到最特別係有燒肉食 見到隔離枱d肉質素睇落唔錯 所以我地都叫左2碟試下😆 我地揀左爐端燒牛肉拼盤同爐端燒豬梅花腩🤤 呢到係scan qr code點餐既 order完店員就會為你set up光波爐 感覺比平時既燒肉更少油煙 d肉又唔會唔易燶 唔錯👍🏻 爐端燒牛肉拼盤入面有牛舌 牛肩甲 牛小排同牛胸腹 份量都唔少 而且油脂分布平均 加上岩鹽已經好juicy好好食😋 豬梅花腩更係有驚喜 加上店員比既醬汁 甜甜地 唔會好油又好香豬肉味👅除左爐端燒 我地仲試左佢地新推出既蚵仔滷肉飯 蚵仔可以揀酥炸/原味 我地就揀左酥炸 份量好多 堆成一個小山丘🤤 好香口 滷肉都好多好好餸飯 而且仲附送前菜3小碟 有花生 涼拌青瓜同木耳 好開胃👍🏻飲品方面我地就叫左一杯黑糖珍珠奶茶 揀左小甜小冰 係超大杯架 2個人share都夠哂 岩哂食燒肉🌟

爐端燒牛肉拼盤
爐端燒豬梅花腩